NISMO MI NEKI RAZMAŽENI KOŠARKAŠI! Branko Lazić opet o Čoviću: Ne želim da dođe do radikalnijih koraka!
Branko Lazić, Foto: Starsport©

PRVI ČOVEK

NISMO MI NEKI RAZMAŽENI KOŠARKAŠI! Branko Lazić opet o Čoviću: Ne želim da dođe do radikalnijih koraka!

Sve što će prvi čovek crveno-belih reći povodom aktuelnih tema pratite uz naš portal...

Objavljeno: 14:02h

Pobeda nad Olimpijakosom pala je u drugi plan, a klub sa Malog Kalemegdana sazvao je vanrednu konferenciju za medije.

Novinarima su se obratili košarkaši i stručni štab.

Razlog je bio sve ono što se dešava oko Filipa Čovića.

Sve što su crveno-beli rekli povodom aktuelnih tema pratili ste uz naš portal...

13.44 - Rekao bih vam nešto sa trenerske strane. Kada ekipa odigra dobro, pa padne, to je sastavni deo našeg života. Ako tu nemamo podršku, onda stvarno ne znam - rekao je trener Šakota.

13.43 - Što se tiče situacije sa Alenom, navijači su pokazali nezadovoljstvo, a onda nisu dolazili. Nismo imali zviždanje u hali, transparente i ostalo. Što se tiče nekih drugih igrača iz te sezone i oni su brzo napustili klub, nije bilo ni vremena, ni prilike da se reaguje. Shodno tim dešavanjima i iskustvima iz tih sezona želimo da pokažemo da nema potrebe za tim. Samo štetimo imidžu ovako. I mi igrači i navijači možemo da napravimo velike rezultate - dodao je Lazić.

1 / 9 Foto: Starsport©

13.40 - Ono što sam rekao na Tviteru, rekao sam. Mnogo vremena provodimo zajedno, uradio bih to za bilo koga, kao što bi bilo ko i za mene. Želimo da igramo bez tog dodatnog pritiska - rekao je Čarls Dženkins.

13.38 - Ne želim da razmišljam šta će da bude, koji će biti naši potezi, ali već sam rekao da u ovakvoj atmosferi ne može da se igra, radi, funkcioniše. Ne želim da dolazi do toga i da budemo prinuđeni na neke radikalnije korake. Iskreno se nadam da će svi razumeti ovu poruku danas. Zato smo svi zajedno izašli. Želim da nam se omogući da nastavimo sezonu i naš posao u uslovima na kakve smo navikli, na kakve su nas navijači navikli - dodao je Lazić.

Nebojša Ilić sa Čovićem
Nebojša Ilić sa Čovićem foto: Aleksandar Jovanović Cile

13.36 - Navijači su uvek bili ponos kluba i šesti igrač. Podrazumeva se da budemo ujedinjeni u svakoj utakmici, jer publika je naš imidž. Samo kroz nju dajemo i neke rezultate koji su u poslednje vreme veoma dobri. Nadam se da će duži niz godina publika nastaviti da bude naš šesti igrač. Ona nam uvek daje prednost, kako kod kuće, tako u gostima. Sigurno da ima individualnih zadovoljstava, očekujem da publika dođe u što većem broju. Znam da smo ih razmazili sa dobrim rezultatima u poslednje vreme. Tražimo samo što više podrške, a igrači i stručni štab će pokazati koliko mogu da daju na terenu - istakao je Nebojša Ilić, tim menadžer.

Lazić i Čović
Lazić i Čović foto: Starsport©

13.34 - Dobar dan svima, izvinjavam se zbog termina, ali nismo tu u naredne dve nedelje. Već u petak sam nagovestio nešto, zbog toga smo danas ovde jer ne želim da ostanemo nedorečeni i da ostavimo prostor za neka nagađanja. Pre svega, želim da se zahvalim velikoj većini navijača koja nam pruža podršku. Takođe, ne želim da se stvori utisak da nama smetaju kritike, zvižduci i ostalo. Nismo mi neki razmaženi košarkaši. Atmosfera koja se stvara u poslednje vreme nije baš dobra. Prihvatamo kritiku, ali mislim da ćemo više postići sa podrškom, nego sa zvižducima i svime ostalim - rekao je Branko Lazić.

13.33 - Svi košarkaši Zvezde su se pojavili kao podrška Filipu Čoviću.

13.26 - Uskoro se očekuje dolazak košarkaša Zvezde.

Nebojša Čović
Nebojša Čović foto: Starsport©

13.12 - Naš reporter će biti na licu mesta, tako da ćemo vam preneti apsolutno sve što se bude događalo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.