PARTIZAN NACILJAO BIVŠEG CENTRA MEMFISA: Igra sezonu života, a mogao bi da je nastavi u crno-belom dresu!
Džastin Tilman u dresu Memfis Hasla, Foto: Printscreen/youtube

GROBARI ČEKAJU "PETICU"

PARTIZAN NACILJAO BIVŠEG CENTRA MEMFISA: Igra sezonu života, a mogao bi da je nastavi u crno-belom dresu!

Poslednji koji je došao u Humsku je takođe Amerikanac, samo bek, Redži Reding

Objavljeno: 14:02h

Posle odlaska Artjoma Parahovskog, Partizan je u potrazi za dobrim i pouzdanim rešenjem na centarskoj poziciji. Belorus koji ima privatne probleme nije mogao dovoljno dobro da se skoncentriše na dešavanja u hali i na parketu, pa je morao i da napusti Humsku, u kojoj je imao više nego solidan ugovor.

Sada se pojavila informacija da bi crno-beli dres mogao da obuče američki centar, iz izraelskog Hapoela Gilboe Džastin Tilman.

On ima 23 godine, bivši je student VCU koledža. U ovoj sezoni za izraelski klub prosečno beleži dabl-dabl - 21 poen i 11 skokova. Ovo mu je prva sezona u Evropi, pokazalo se da je to dobar izbor za njegov razvoj, jer igra sezonu života.

Prethodno leto bio je član ekipe Memfis Hasla u Letnjoj ligi, ali se nije izborio za profesionalni ugovor. Visok je 203 centimatera, a težak 100 kilograma. U novembru je izabran za MVP meseca u Izraelu, a ukolio bi došao bio bi praktično jedini pravi centar, jer ni Rašon Tomas, a ni Vil Mozli to nisu.

Poslednje pojačanje srpskog vicešampiona je iskusni američki bek Reži Reding, a bivna stvar za pregovore Partizana sa bilo kim je ta što se tim koji većinu mečeva ove godine igra u Areni plasirao u Top 16 Evrokupa.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.