VRATIO SE BOGI I RAZBIO VAŠINGTON! Srbin rešio utakmicu, nova pobeda Sakramenta! (VIDEO)
Bogdan igra odlično u poslednje vreme, Foto: AP/Nick Wass

NBA LIGA

VRATIO SE BOGI I RAZBIO VAŠINGTON! Srbin rešio utakmicu, nova pobeda Sakramenta! (VIDEO)

Bogi je bio zaista odličan

Objavljeno:

Bogdan Bogdanović se vratio posle jedne utakmice pauze zbog istegnuća tetive - i odmah je bio ključni igrač Sakramenta u pobedi protiv Vašington Vizardsa u gostima - 113:106.

Srbin je na terenu proveo 28 minuta i šutirao 7-16 iz igre (4-9 trojke) i 4-6 sa linije slobodnih bacanja, a utakmicu je završio sa 21 poenom, 4 skoka i 4 asistencije.

Najefikasniji u timu Sakramenta bio je Harison Barns sa 26 poena, a Badi Hild je postigao 18. Kod Vizardsa, Bredli Bil je ubacio 20, a prošlogodišnji "naget" Ajzeja Tomas 17 poena.

Drugi Srbin u Kingsima, Nemanja Bjelica, imao je slabo šutersko veče - za 29 minuta gađao je 3-11 iz igre (od toga 0-4 za tri poena), ali je to nadoknadio u drugim elementima igre, pa je na kraju zabeležio 6 poena, 12 skokova, 3 asistencije i 3 ukradene lopte.

Ključni momenti utakmice desili su se u 3. četvrtini, kad se Sakramento odlepio na 9 razlike, pošto je baš Bogdan Bogdanović prvo ubacio trojku, pa zatim položio loptu u koš, uz dodatno bacanje - ukupno 8 poena u tom delu igre, za prednost koju su Kingsi čuvali.

Poslednja pretnja Vašingtona usledila je kad je Ajzeja Tomas ubacio trojku i smanjio na 100:97, ali je Badi Hild odmah odgovorio sa sopstvenom trojkom i odveo svoj tim ka pobedi.

Ovo je partija Bogdana Bogdanovića:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.