ČOVIĆ PROGOVORIO O SINU: Javno vam kažem da Filip neće otići iz Zvezde! Pa šta ako je pogrešio protiv Partizana?
Filip Čović, Foto: Starsport

konferencija

ČOVIĆ PROGOVORIO O SINU: Javno vam kažem da Filip neće otići iz Zvezde! Pa šta ako je pogrešio protiv Partizana?

Prvi čovek crveno-belih o trenutnoj situaciji u klubu

Objavljeno: 22:26h
Uroš Marjanović

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović,održao je vanrednu konferenciju za medije.

On je posle postavljanja Šakote za novog trenera i otkrivanju jasne situacije sa Gistom progovorio i o tome šta će biti sa Filipom Čovićem koji je na udaru posle poraza od Partizana.

- Vrši se pritisak na njega da bi ispalo kao što je bilo prošli put i da sam ode, ali neće moći, javno da vam kažem. Pa šta ako je pogrešio protiv Partizana, neko je pogrešio protiv Makabija, neko protiv Asvela.

foto: Starsport©

- Najviše je Filip na udaru. Brzo smo zaboravili i polufinale i finale iz prošle sezone. Pa šta ako je pogrešio protiv Partizana? Protiv Makabija je pogrešio neko drugi. On je ravnopravan, dok sam ja u klubu svi igrači su mi kao sinovi i njihove porodice su moje. Znam ja zašto se pritisak vrši, da bi se ogadilo svima i da bi Filip napustio Zvezdu. Znam da neki hoće da oteraju Filipa. Neće moći!!!

- Evo odmah da vam kažem, a vi nastavite da dovodite nove plejeve, nove ove i one. Pa dovedite ih u vašu kuću. Napravite klubove pa ih dovedite. Izvinite što sam ovako jasan i precizan, ali oko ovoga se nećemo igrati.

Osvrnuo se još jednom na vređanje svoje porodice:

- Da li ti ljudi imaju majke ili sestre? Da li je to užarena atmosfera? Što ste kukavice pa ne napišete šta se dešava? Jel to ta sloboda vaših medija? Isto tako, kao što vidite, Čabarkapa je tu, nije se potukao sa Lorencom Braunom kako su pojedinci kreirali u medijima. Takvih stvari nema u Zvezdi, imamo jasna pravila i jasno ih se držimo. Oni koji imaju želju da stalno vode Zvezdu a anonimno se potpisuju, vrata su otvorena, predložite nam u normalnom razgovoru. To vam je kao kod Mapetovaca, ona dvojica što stalno stoje na balkonu i nešto žvaću.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.