JOKIĆ POKAZAO ZUBE HARDENU! LAKAT U BRADU ZA "BRADU": Morali smo da ga uplašimo i zamrznemo!
Džejms Harden je dobio lakat u bradu od Jokića, Foto: AP

Nije više nesnađeni dečko

JOKIĆ POKAZAO ZUBE HARDENU! LAKAT U BRADU ZA "BRADU": Morali smo da ga uplašimo i zamrznemo!

Srpski reprezentativac je bio raspoložen posle pobede Nagetsa

Objavljeno: 08:46h

Nikola Jokić je odigrao briljantnu utakmicu u pobedi Denvera nad Hjustonom.

Srpski centar je u direktnom okršaju sa dvojicom MVP-jeva lige ubacio 27 poena i zabeležio 12 skokova u tek drugom trijumfu Nagetsa nad Roketsima u poslednje dve i po godine.

- Pobedili smo ih jednom prošle godine, pre toga ih nismo pobedili dve godine. Oni su težak protivnik, igraju specifičnim stilom, koji nam je neugodan - rekao je posle meča Jokić.

On je istakao pre svega dobru igru cele ekipe u odbrani, gde je i on dao doprinos, pre svega u zaustavljanju Džejmsa Hardena, koga su uspeli da ograniče na ispod 30 poena, što je retkost ove sezone.

- Imali smo nekoliko grešaka, ali imali smo hrabrost, bila je to dobra odbrambena noć za nas. Oni su veoma dobri igrači, imaju sjajne šutere i visoke igrače koji hvataju sve i zakucavaju, odlični su u ofanzivnom skoku. Harden igra fenomenalno u poslednjih 8 utakmica, Rasel igra odlično u poslednje vreme, ali mi smo uspeli - rekao je srpski reprezentativac.

Tokom jednog napada, momak iz Sombora je pokazao zube "Bradi" i zakačio ga laktom po licu, a posle meča je imao objašnjenje za to.

- Momak je postigao 27 poena i to je loše. Mi znamo da će on da postiže poene i da je agresivan, ali mi smo se potrudili da mu otežamo, da budemo kompetitivni, da ga na neki način uplašimo i zaledimo, da izgleda drugačije na terenu.

"Džoker" ne bi bio to što jeste da se ne našali malo, pa je na zanimljiv način opisao svoj učinak.

- Bilo je veoma tiho, ne sećam se tačno, pogodio sam dve trojke imao sam nekoliko ofanzivnih skokova, ovo je bilo mirnih 27 poena.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.