VAŽNO OTKRIĆE IZ KOŠARKAŠKIH KRUGOVA: Poznato je ko će dobiti domaćinstvo kvalifikacija za OI! Ovo će zaboleti Srbe
Kvalifikacije za Olimpijske igre 2020, Foto: FIBA

VEST POD OZNAKOM HITNO

VAŽNO OTKRIĆE IZ KOŠARKAŠKIH KRUGOVA: Poznato je ko će dobiti domaćinstvo kvalifikacija za OI! Ovo će zaboleti Srbe

Ako je verovati rečima Nebojše Čovića, a znamo da je veoma upućen u problematiku, trebalo bi da je to - to

Objavljeno:

Već mesecima srpska košarkaška javnost strepi od toga kome će biti dodeljeno domaćinstvo kvalifikacionih turnira za Olimpijske igre u Tokiju 2020, s obzirom da naša reprezentacija nije uspela da se putem Mundobasketa plasira tamo.

Sada, nešto više od mesec dana po završetku Svetskog prvenstva u Kini, predsednik KK Crvene zvezde Nebojša Čović otkrio je kako stoje stvari po tom gorućem pitanju.

Nebojša Čović
Nebojša Čović foto: Starsport©

- Predsednik Srbije i mnogi drugi znameniti ljudi bili su spremni da pomognu našu kandidaturu za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, ali Danilović i KSS nisu to uradili. Mislim da će i Hrvatska, premijer Plenković, da se kandiduje za kvalifikacije, upoznat sam da će i Grčka dobiti kvalifikacije. Vreme je pokazalo da je siguran put Evrolige, to su dve lige, Evroliga i Evrokup. Iz Evrolige u Evrokup i obrnuto. A kako u Evrokup, videćemo - poručio je Čović.

Dakle, ako je verovati njegovim rečima, a znamo da je veoma dobro upućen u problematiku, trebalo bi da je to - to. Dakle, Srbija i definitivno ostaje bez kvalifikacionog turnira.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.