Teodosić zbunjen: Nisam razumeo šta su Delije želele od mene!

nije mu bilo drago

Teodosić zbunjen: Nisam razumeo šta su Delije želele od mene!

Delije su radile svoj posao, oni su to sjajno radili. Kao što i obično rade. Nisam razumeo šta su želeli od mene. To je bio njihov deo zadatka koji su radili odlično - poručio je Teodosić.
Objavljeno:

Pitanje je bilo kako će Delije dočekati Miloša Teodosića. Košarkaš CSKA odlične je partije pružio protiv Crvene zvezde, pa je otuda bio tretiran kao i ostali legionari moćne Armije. Čak je imao, činilo se, i vrlo neprijatne razgovore sa ljudima iz prvog reda. - Delije su radile svoj posao, oni su to sjajno radili. Kao što i obično rade. Nisam razumeo šta su želeli od mene. To je bio njihov deo zadatka koji su radili odlično - poručio je Teodosić.

Naravno, nije mogao da izbegne pitanja vezana za njegov dolazak na Mali Kalemengdan. - Nisam o tome razmišljao, neću ništa da obećavam. Ako dođem želeću da dam maksimum. On nije bio impresiniran izdanjem svog tima. Čak je rekao da je Zvezda imala šansu da ih iskažnjava.
- Teška i neizvesna utakmica, Zvezda je pokazala da se zasluženo našla u TOP 8. Nisu nas kaznili za 22 izgubljene lopte, to moramo da popravimo. Naš prvi cilj je ispunjen, otišli smo na fajnl-for. Moskovljani su vešto provocirali šut crveno-belih. - Generalno Zvezda nije šutirska ekipa. Kako je sezona odmicala oni su počeli da šutiraju ozbiljno. Nismo ih potcenili, oni su ozbiljna ekipa koja igra. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.