IZVUČENO IZ NAFTALINA: Zaboravljene reklame koje je snimao bivši igrač Zvezde pred novu NBA sezonu!
Adam Morison u reklami pred sezonu 2007/08, Foto: Printscreen/Twitter/@jkylemann

Trebalo je da bude nova zvezda

IZVUČENO IZ NAFTALINA: Zaboravljene reklame koje je snimao bivši igrač Zvezde pred novu NBA sezonu!

On je uoči svoje druge NBA sezone snimio nekoliko promotivnih spotova

Objavljeno: 14:50h

Većina navijača Crvene zvezde se sigurno seća Adama Morisona koji je nastupao dva meseca za klub 2011. godine i ostavio priličan trag, jer je za to vreme uspeo da bude najbolji strelac i igrač tima.

Morison je tada na Mali Kalemegdan došao kao nekadašnji treći pik sa NBA drafta 2006. godine, odmah iza Barnjanija i Lamarkusa Oldridža, ali je usled nesreće sa teškim povredama njegova karijera na kraju prošla daleko ispod očekivanja.

A kada očekivanja su bila najveća moguća kada je tek stigao u NBA, draftovan od strane Šarlota i u prvoj sezoni se istakao dobrim brojkama, pa su mnogi poverovali da je budući superstar rođen.

O tome svedoči i to što je dobio ulogu u reklami uoči početka naredne sezone za "NBA lajv", gde su ga uzeli za zaštitno lice i zbog zvezdanog potencijala, ali i zbog zanimljive životne priče zbog toga što je još kao dete oboleo od dijabetesa i uprkos tome uspeo da dođe do NBA i bio je idealan da bude uzor klincima.

Sada, uoči početka nove sezone na Tviteru je neko iskopao te čuvene reklamne spotove u kojima je on glumio. Tako je u jednom spotu govorio o brojnim nadimcima koje je dobijao još dok je bio vrhunski igrač na univerzitetu Gonzaga.

U drugom spotu je govorio o ispoljavanju emocija pred drugim ljudima, pa je otvoreno priznao da je plakao uživo na televiziji i da ljudi zbog toga nikako ne smeju da se stide.

Nažalost, pred početak svoje druge sezone je doživeo tešku povredu, pokidao je prednji ukršteni ligament i od tada je njegova karijera krenula nizbrdo, iako je osvojio dva šampionska prstena sa Lejkersima, ali nije imao nikakvu značajniju ulogu.

Pokušao je kao što rekosmo da oživi svoju karijeru u Evropi, prvo preko Zvezde u kojoj se zadržao samo dva meseca, da bi potom usledila neuspešna epizoda u Bešiktašu, pokušao je preko Letnje lige da se vrati u NBA, međutim, ni to nije uspeo, pa je na kraju završio karijeru pre 30. godine.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.