Zvezda se vraća u Pionir, ali samo ako pobedi u ponedeljak CSKA!

Povratak Gudurića

Zvezda se vraća u Pionir, ali samo ako pobedi u ponedeljak CSKA!

Crveno-beli u ponedeljak od 20.45 u Beogradskoj areni igraju protiv CSKA treći meč u okviru TOP 8 faze sa ruskim velikanom
Objavljeno: 14:34h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da je CSKA iz Moskve jedan od favorita za osvajanje Evrolige i da će njegovoj ekipi u predstojećoj četvrtfinalnoj utakmici biti potrebno da odigra fenomenalno svih 40 minuta kako bi mogla da parira protivniku. - U Moskvi smo pokazali da možemo da budemo konkurentni sa CSKA. Bili smo u prilici da napravimo iznenađenje. Svi se nadamo da ćemo još jednom pokazati dobru partiju i da ćemo moći da pariramo CSKA. Zaboravlja se da preko puta stoji CSKA, da igramo protiv ekipe koja može da se analizira zbog svojih kvaliteta. Trudićemo se da odigramo dobro, ali mnogo toga zavisi od njih, da budemo iskreni - rekao je Radonjić na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

naveo da će se u tim vratiti Marko Gudurić
teško je očekivati da će biti
Na konferenciji za medije rečeno je da će se eventualna četvrta utakmica Zvezde i CSKA igrati u hali "Aleksandar Nikolić" Košarkaši Crvene zvezde u ponedeljak od 20.45 u Beogradskoj areni igraju protiv CSKA treću četvrtfinalnu utakmicu plej-ofa Evrolige. Ruski tim vodi sa 2:0 i potrebna mu je pobeda za plasman na fajnal-for. (Espreso.co.rs/Beta)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.