VODITELJ OPET O NIKOLI KALINIĆU: Obrisao sliku sa Instagrama i podigao novu buru!
Foto: Printscreen/Instagram

ima šta da kaže

VODITELJ OPET O NIKOLI KALINIĆU: Obrisao sliku sa Instagrama i podigao novu buru!

U međuvremenu, Milan Kalinić je obrisao fotografiju sa košarkašem Fenerbahčea i stavio novu u crveno-belim bojama i objasnio svoje postupke

Objavljeno: 11:45h

Voditelj, glumac i navijač Crvene Zvezde Milan Kalinić obrisao je zapaljivi post na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa košarkašem Fenerbahčea Nikolom Kalinićem i objasnio zašto je to uradio. Milan Kalinić je stao u odbranu bivšeg igrača Zvezde Nikole Kalinića posle uvredljivog skandiranja Delija na meču Evrolige: - Ljudi, da li vi imate mozga, eto samo to ću da vas pitam DA LI IMATE MOZGA? Poz za brata Kalinu - napisao je voditelj. Košarkaša je tada žestoko prozivala grupa navijača, besna zbog njegovog stava da je Kosovo nezavisno.

foto: Espreso.co.rs

U međuvremenu, Milan Kalinić je obrisao fotografiju sa košarkašem Fenerbahčea i stavio novu u crveno-belim bojama i objasnio svoje postupke. - Posle košarkaškog meča Zvezde i Fenerbahčea reagovao sam navijački. Živim za Zvezdine utakmice, pogotovo evropske i fudbalske i košarkaške. Za pune tribine i navijanje celog stadiona ili hale. Meč sam gledao preko telefona iz Makedonije i nije mi bilo jasno sta se događa pa sam reagovao. Sada shvatam, i pogrešio. Tek u danima posle meča i niza poruka objašnjenja na društvenim mrežama uvideo sam o čemu se radi. Potpuno razumem reakciju svih. Ja bih prvi voleo da Kaliniću postavim hiljadu pitanja. Ali to je već druga tema. Poslednje što želim je da na bilo koji način doprinosim podelama medju Zvezdašima. Zato ponavljam ne mislim tako. Sad razumem reakciju svih i želim da se ubuduće svi radujemo novim Zvezdinim pobedama.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.