Nesrećni poraz junačke Zvezde: Proklizavanje Jovića sprečilo čudo u Moskvi! (FOTO) (VIDEO)

TOP 8 faza Evrolige

Nesrećni poraz junačke Zvezde: Proklizavanje Jovića sprečilo čudo u Moskvi! (FOTO) (VIDEO)

Sva dešavanja pre, tokom i posle utakmice pratili ste uz naš portal
Objavljeno: 21:11h

Košarkaši CSKA su pobedili Crvenu zvezdu u Moskvi u drugom meču TOP 8 faze Evrolige rezultatom 77:76 i tako poveli sa 2:0 u četvrtfinalnoj seriji. Tim sa Malog Kalemegdana ima za čime da žali jer je odigrao fenomenalan meč, posebno u prvom poluvremenu. Vodili su gosti poen prednosti jedan minut pre kraja meča, ali ruski tim je bio koncentrisaniji u završnici i uspeo da trijumfuje.

Profimedia
Srpski šampion je bolje ušao u meč i posle izjedančene prve četvrtine uspeo je da na poluvreme ode sa prednošću od četiri poena razlike. CSKA u nastavku dodaje gas i na kraju četvrte četvrtine je vodio sa tri poena razlike. Crveno-beli ulaze jako loše u poslednju deonicu, ali trojkama Jovića uspevaju da dođu u prednost minut pre kraja meča. Mnogo grešaka na obe strane u poslednjih 60 sekunde je dovelo do nervozne i neizvesne završnice u kojoj se bolje snašao domaćin. Velika šteta za Zvezdu, ali serija nije gotova. Sve u svemu, hrabar i kvalitetan nastup izabranika Dejana Radonjića. Nije bilo sreće, a čini se da je i zafalilo iskustvo u ključnim momentima meča. Momci sa Malog Kalemegdana su još jednom pokazali zašto spadaju u red najboljih evropskih timova. Najbolji pojedinac u redovima domaće ekipe bio je Kajl Hajns sa 19 poena, a pratili su ga De Kolo i Higins sa po 13, dok je Teodosić zabeležio devet poena. Kod poraženih najefikasniji su bili Jović sa 15 i Kinsi i Simonović sa 14. Treća utakmica je na programu u ponedeljak. Sva dešavanja pre, tokom i posle utakmice pratili ste uz Espreso.co.rs! Meč je završen! 39' Jooooooović!!! Ponovo pogađa za tri poena! Zvezda vodi! 37' Jović vraća svoj tim u igru trojkom. Potom Simonović pogađa dva bacanja. Nerešeno je!

36' CSKA je ispunio bonus. Simonović je bio polovičan sa linije slobodnih bacanja - 69:63. I Zvezda je izašla iz bonusa, polovičan je bio De Kolo. Lazić je zaradio petu ličnu grešku. 35'
34' 32' 31' 30'
Evo i prvih poena Vladimira Štimca. Video je prostor, ušao na dvokorak i poentirao uz faul. Pogodio je i dodatno bacanje za 63:60. Kraj treće deonice.
28' 58-57
27'
24'
23' 21' Meč se nastavlja!
Reprezentativac pažljivo prati razvoj situacije u Moskvi.
20' Crveno beli idu na odmor sa četiri poena prednosti. Simonović, Kinsi i Lazić predvode šampiona Srbije! 44:48! 19'
17'
16' 14' Laziiiiiiiiiić! Sedmi poen za njega posle pogođene otvorene trojke! 13'
12' 24:24 !
10' Gotova je prva četvrtina! Zvezda je vodila sve do poslednjeg minuta prve četvrtine i za sad pruža odličnu partiju. 20:20!
9' 8' 7'
5'
4'
1'
19:00 Meč je počeo! Prvi napad ima CSKA! 18:30 18:00

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.