#MambaDay Ovo sve nas i dalje muči: Zašto je Brajant broj 8 zamenio sa 24? (FOTO)

niko nema pravi odgovor

#MambaDay Ovo sve nas i dalje muči: Zašto je Brajant broj 8 zamenio sa 24? (FOTO)

Brdo trofeja, tona srušenih rekorda i mnogo, mnogo uzbuđenja obeležilo je Kobijev košarkaški put, ali i jedna nepoznanica
Objavljeno: 08:41h
Kobija Brajanta Los Anđeles Lejkersa
NBA lige. 2009. ubacio više od 50 poena.
50 trenutaka magije Crne Mambe: Zbog ovoga nam je krivo što se Brajan oprostio od košarke! (VIDEO)
Brdo trofeja, tona srušenih rekorda i mnogo uzbuđenja obeležilo je Kobijev košarkaški put. Međutim, tu je i jedna nepoznanica.
da bi kasnije on bio zamenjen brojem 24. Poslednja partija Crne Mambe: Svih 60 poena na jednom mestu! (GIF) (VIDEO)
. Evo nekih zanimljivijih: * Zbog toga što 24 označava da on dnevno radi 24 časa na sebi. To je bio odgovor Brajanta na ovo pitanje kada je gostova na TNT-ju.
Ono što desilo između je blistava istorija: Prvi i poslednji poeni Kobija Brajanta! (VIDEO)
*
Ovo je jedna od najluđih spekulacija. Naime, Kobi je broj 8 promenio nakon poraza od Finiks Sansa u prvoj rundi plej-ofa 2006. godine. Brajant je odrastao u Italiji, a navodno mu je tokom detinjstva idol bio Majk D'Antoni koji je tada nastupao u italijanskom prvenstvu i nosio je broj 8. O ovoj reklami priča ceo svet: Zašto svi mrze Kobija Brajanta? (VIDEO)
U toj utakmici protiv Sansa, Brajant je konstano bio grubo fauliran, a trner Finiksa je bio upravo D'Antonič. Izgleda da su poraz i taktika trenera Sansa naterali Brajanta da promeni broj. * Jedna teorija kaže da je nakon skandala kada je bio osumnjičen za silovanje, cela njegova reputacija bila uništena pa je želeo nov početak - uključujući i novi broj!
* Neki kažu da je uzeo broj koji je za jedan veći od 23 kako bi time poslao poruku Majklu Džordanu da je za jedan korak ispred njega. Interesantno je da je ova teorija najzastupljenija kod ljubitelja igre pod obručima. Ovako su igrali bogovi: Kobi Brajant vs Majkl Džordan, 1 na 1! (GIF) (VIDEO)
(M. Raković)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.