RATKO VARDA OPLEO PO ZVEZDI I FMP: Mrzeće ga zvezdaši zbog ovog, ali će ga Grobari dodatno zavoleti!
Ratko Varda, Foto: Filip Plavčić

Bez dlake na jeziku!

RATKO VARDA OPLEO PO ZVEZDI I FMP: Mrzeće ga zvezdaši zbog ovog, ali će ga Grobari dodatno zavoleti!

Već smo navikli da on uvek kaže

Objavljeno:

U nedelju je odigrano finale ABA Superkupa između Partizana i Cedevite Olimpije. Slavio je beogradski tim sa 99:77 i tako došao do prvog trofeja u sezoni, ali to izgleda nije bilo dovoljno da se zadovolji bivši košarkaš ovog kluba.

Ratko Varda je poznat kao čovek bez dlake na jeziku, a pre nekoliko dana je prozivao upravo crno-bele zbog ogromnog broja stranaca nosilaca igre.

Ratko Varda
Ratko Varda foto: Filip Plavčić

Ovoga puta, opleo je posebno po Cedeviti Olimpiji, ali i Crvenoj zvezdi i FMP, uporedivši slučajeve ta dva kluba sa zabranom ulaska na privatne plaže tokom letovanja.

- Gledam ovo finale pa bih voleo da mi neko objasni kako Olimpija može da igra ABA ligu ako je prošle godine bila poslednja i ispala u ABA2? Ili je ovo Cedevita koja ne igra u Zagrebu nego u Ljubljani i zove se Cedevita-Olimpija da bi možda imala navijače? Meni lično ovo izgleda kao kad odete na more i neko vam zabrani da dođete na plažu jer je privatna kao ova liga. Aha, shvatio sam, to je FMP postaje Crvena zvezda Beograd, pa par godina kasnije FMP se vraća iz beton lige u prvu i Crvena zvezda Beograd postaje ona Zvezda koju svi znamo. I sve ostalo je istorija. Auuuu jbt, neko mora da ispadne, a neko ne. Je*e lud zbunjenog - napisao je Varda.

Vardin status na Instagramu
Vardin status na Instagramu foto: Instagram

Šta vi kažete na ove reči? Slažete li se sa njim?

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.