Odvažnost nije dovoljna da se pokori Moskva: Teodosić vodio CSKA do vođstva protiv Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

top 8 evrolige

Odvažnost nije dovoljna da se pokori Moskva: Teodosić vodio CSKA do vođstva protiv Zvezde! (FOTO) (VIDEO)

Izabranici Dejana Radonjića odigrali su veoma pristojan meč protiv znatno skuplje i kvalitetnije ekipe, ali jednostavno protiv evidentno boljeg tima nije se moglo više
Objavljeno:
Košarkaši CSKA
poveli su sa 1:0 protiv Crvene zvezde
u okviru TOP 8 serije. Ruska ekipa savladala je crveno-bele rezultatom 84:74 i tako došla do prednosti na startu serije.
Izabranici Dejana Radonjića odigrali su veoma pristojan meč protiv znatno skuplje i kvalitetnije ekipe, ali jednostavno protiv evidentno boljeg tima nije se moglo više.
Zgazi ih sve: Tarens Kinzi poleteo pa zakucao loptu i košarkaša CSKA! (VIDEO)
Saša Pavlić Koky
Moskovljane je do trijumfa predvodio fenomenalni Miloš Teodosićsa 21 poen (indeks korisnosti 28) , a odličnu podršku je imao je u Kajlu Hajnsu sa 19 ubačenih poena.
Najefikasniji u ekipi Crvene zvezde bili su Stefan Jović i Kvinsi Miler sa 14 ubačenih poena.
Kod Kvinsija Milera reč milost ne postoji u rečniku: Brutalna blokada Zvezdinog Amerikanca! (VIDEO)
Fenomenalan početak utakmice (tri vezane trojke) dao je krila igračima Crvene zvezde, koji su tokom prvog poluvremena uspevali da održavaju rezultatski priključak uprkos fenomenalnoj igri Miloša Teodosića.
Mileeeer, Joviiiić, Dangubiiiić! Rafal trojki Zvezde u Moskvi! (VIDEO) Nastavak utakmice doneo je kontrolisanu igru CSKA koji je dodavao gas kada je trebalo i čini se rutinski uspeo da stigne do trijumfa.
Kada se sve sagleda, košarkašima srpskog šampiona se ne može ništa zameriti, jer su pružili svoj maksimum koji je bio dovoljan da namuči evropskog velikana.
TOK UTAKMICE 37. minut - 33. minut - Pogođena trojka uz faul Vasilija Micića i tehnička greška Dimitrisa Itudisa nije iskorišćena na najbolji način, pa CSKA ostaje u prednosti od sedam poena.
32. minut -
žIako se činilo da će domaća ekipa uspeti da prelomi meč u trećoj četvrtini, crveno-beli uspevaju da i dalje ostanu u igri. Rezultat je 63:56. 28 . minut -
23. minut Dosta dobro prvo poluvreme srpskog tima! Da nije bilo ovako raspoloženog Miloša Teodosića, crveno-beli bi imali i bolji rezultat, a ne 44:40. Sa devet poena Kvinsi Miler je najefikasniji kod crveno-belih.
16. minut - Neverovatno igra Miloš Teodosić. Za sada ima 13 poena (bez promašaj iz igre) i najviše zahvaljući njemu crveno-beli ne stižu do egala. CSKA vodi 35:29.
13. minut
Zgazi ih sve: Tarens Kinzi poleteo pa zakucao loptu i košarkaša CSKA! (VIDEO) Dok je pogađala trojke, Crvena zvezda je uspevala da održi rezultatski priključak, ali kada je stao šut, domaća ekipa je uspela da stigne do malo ozbiljnije prednost. Prva četvrtina je završena rezultatom 25:20.
6. minut - Domaća ekipa uspeva da održava prednost - 15:12. Crvena zvezda je sve poene postigla iza linije 6,75. Mileeeer, Joviiiić, Dangubiiiić! Rafal trojki Zvezde u Moskvi! (VIDEO)
4. minut -
3. minut -
18:45 -
18:30 - Kako Evroliga vidi okršaj CSKA i Crvene zvezde? Uz malo sreće, crveno-beli su u Berlinu! (FOTO) (VIDEO) 18:00 Zvezdini Spartanci: Svaki Delija će se naježiti zbog snimka kojim je najavljen meč sa CSKA! (VIDEO)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.