ZVEZDA ILI PARTIZAN - SVI SU SE PITALI: Stefan Janković konačno otkrio koji klub je bliži njegovom srcu!
Stefan Janković, Foto: Starsport©

BILO JE KRAJNJE VREME

ZVEZDA ILI PARTIZAN - SVI SU SE PITALI: Stefan Janković konačno otkrio koji klub je bliži njegovom srcu!

Iako ne bi trebalo da bude bitno za koga profesionalni sportista navija, većina Srba se ne bi složila sa tim

Objavljeno:

Stefan Janković je prošle sezone postao jedna od glavnih tema po navijačkim kuloarima kada je naprasno odlučio da iz Crvene zvezde pređe u Partizan u potrazi za većom minutažom i bitnijom ulogom u timu.

Zbog toga je na društvenim mrežama, ali i na svim Večitim derbijima imao problema sa crveno-belim delom Srbije, a do sada nikada nije pričao o svojoj navijačkoj pripadnosti.

Stefan Janković
Stefan Janković foto: Printscreen/Youtube/Sport Klub

U velikom intervjuu za Sport klub konačno je progovorio i o toj temi, tačnije, otkrio je za koga mu navija otac, rođen u Foči.

- Srbin sam, ali nisam ovde odrastao i drugačiji mi je mentalitet. Nikad nisam bio navijač. Osetio sam rivalstvo između večitih rivala i žao mi je što se i danas toliko priča o tom transferu. Volim svoju zemlju i sve poštujem. Otac mi je okoreli Zvezdaš, moji su iz Foče... Nisam znao kako da se ponašam u datom trenutku, bilo je i pretnji, ali sve sam podneo muški. Onaj ko me ne poznaje možda misli da mrzim Zvezdu, ali to je tako kod nas. Malo sam se i razočarao u narod - istakao je pomalo ljutiti Janković.

Dakle, ako je suditi po ovome, njegovo srce je ipak bliže Zvezdi, jer ipak retkost je da sin navija za drugi klub u odnosu na oca.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.