Moglo je da bude i gore: Nezainteresovani crveno-beli pregaženi u Zagrebu sa 21 razlike! (FOTO) (VIDEO)

TOP 16 EVROLIGE, 14. KOLO

Moglo je da bude i gore: Nezainteresovani crveno-beli pregaženi u Zagrebu sa 21 razlike! (FOTO) (VIDEO)

Zvezda je pružila jednu od najlošijih partija ove sezone, ali i pored toga što je bio "nebitan" meč, ne postoji opravdanje za tako loše izdanje
Objavljeno: 21:20h
Poslednji meč Crvene zvezde u TOP 16 fazi Evrolige čitavog petka u prestonici Hrvatske.
Incidenti u dvorani Dražen Petrović: Halom se orilo Ubij Srbina, policija sprečila haos! Cedevita je ugostila crveno-bele u revanšu ove faze i tom prilikom
83:62 (29:12, 23:19, 16:14, 15:17) Moglo je da bude i gore: Nezainteresovani crveno-beli pregaženi u Zagrebu sa 21 razlike! (FOTO) (VIDEO)
Glasine kruže da Radonjić na leto odlazi iz Zvezde i preuzima jednog evropskog velikana! (FOTO)
Skoro 30 poena primili su Radonjićevi izabranici u prvih 10 minuta Zagrepčanima. Pogledajte prve poene Luke Mitrovića posle šest meseci pauze! (VIDEO)
Crveno-beli su delovali potpuno nemoćno i delovali su kao da im se ne igra, a u Rezultat je bio 52:31.
U istom ritmu se nastavio susret, nema šta nije ulazilo ekipi Veljka Mršića
25 poena za Cedevitu. Do kraja su navijači pratili jednu od najgorih partija Crvene zvezde u ovoj sezoni, "nebitna", ne postoji opravdanje za ovako loše izdanje
Printscreen/Euroleague Basketball
Printscreen/Euroleague Basketball
Prvi meč TOP 8 faze Evrolige Crvena zvezda igraće u utorak moskovskom CSKA. Meč je na programu u 19 sati, a kao i do sada "Armejcima" uz naš portal. Espreso.co.rs je uživo prenosito sve najznačajnije detalje uoči, tokom i nakon meča! KRAJ UTAKMICE! UBEDLJIV PORAZ CRVENE ZVEZDE NA KRAJU TAKMIČENJA U TOP 16 FAZI REZULTATOM 83:62! 81:56 75:52
70:45 64:40
59:35 54:33 POČINJE DRUGO POLUVREME! Uz zvuk sirene Džejkob Pulen je ubacio četvrtu trojku i zaključio prvo poluvreme koje je Cedevita rešila sa 52:31!
Printscreen/Euroleague Basketball
Printscreen/Euroleague Basketball
43:25
41:19 35:14
29:12 25:10 - Tri trojke je vezao Džejkob Pulen, a domaći su nastavili da gaze. Ovo su bili prvi poeni kapitena crveno-belih posle teške povrede.
19:9 - Radonjić je tražio tajm-aut jer je Zvezda u problemu. 14:7 - Prvi minuti posle povrede sa početka sezone za Luku Mitrovića! Aplauzi sa klupe crveno-belih!
7:7 19:00 - Meč je počeo! 18:55 18:45 Stanje pred halom je mirno, pojačane mere sigurnosti ispred "Draženovog doma" regulišu situaciju. Iščekujemo početak meča, a o svim novim informacijama ćemo vas pravovremeno izveštavati.
18:20 Kako javljaju hrvatski mediji, policija je upala u lokal gde se okupljaju "Bed blu bojsi", a organi reda su uhapsili jednog navijača. 17:50 - Za njih nema granica: Grmela pesma Delija iz policijske marice u Zagrebu! (VIDEO) 17.00 Evo i video snimka kako je policija tragala za navijačima Zvezde i privodila ih u centru Zagreba. 16.00 Kako izveštavaju hrvatski mediji, navijači koji su iskočili iz voza su seli u dva obližnja kafića i jednu pečenjaru, a policija ih je locirala i počela je sa pretresanjem i privođenjem. Delije u Zagrebu posle iskakanja iz voza otišle pravo na pečenje!
Beta/Branislav Božić
15.30 Iz tabora Cedevite stižu oprečne informacije u vezi ulaznica. Iako je najavljen dolazak oko 1.000 Delija, hrvatski klub tvrdi da je Beograđanima obezbeđeno svega 15 ulaznica! Navijači Zvezde na put Zagreba očigledno su krenuli bez ulaznica - tvrde tamošnji mediji pozivajući se na izjavu portparola Cedevite. 14. 10 Incidenti u Zagrebu! Navijači Crvene Zvezde povukli su kočnicu u vozu, koji je iz Ciriha išao za Zagreb. Njih više od 50, prema proceni Hrvatske železnice, iskočili su iz vagona blizu Ciboninog tornja. Cirkus usred Zagreba: Delije zaustavile voz ispred Ciboninog tornja i razbežale se po gradu! Počeli su da beže, a policija je okupirala Badalićevcu ulicu, prenose hrvatski mediji. Na lice mesta je pristiglo desetak marica. Policija je jurila Delije i privodila ih.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.