Zvezda dobila rivala u TOP 8, ljubimac Delija stiže u Beograd! (FOTO)

Poznat protivnik crveno-belih

Zvezda dobila rivala u TOP 8, ljubimac Delija stiže u Beograd! (FOTO)

Bamberg je savladao Laboral Kuću tako da Zvezdu u plej-ofu C TOP 8 faze očekuju dueli sa prvoplasiranim iz grupe F u TOP 16 fazi - ekipom CSKA iz Moskve
Objavljeno: 22:21h

Košarkaši Crvene zvezde igraće u petak od 19 časova u Zagrebu protiv Cedevite, utakmicu poslednjeg kola grupe E u TOP 16 fazi Evrolige. Utakmica neće imati veći rezultatski značaj pošto je beogradski tim obezbedio plasman u četvrtfinale, a zagrebačka ekipa nema šanse za prolaz. Crveno-beli će ovu rundu u Evroligi, okončati na četvrtom mestu, pa im samim tim sledi i težak posao u četvrtfinalu. Naime, pošto je Bamberg savladao Laboral Kuću - 89:69, Zvezdu u plej-ofu C TOP 8 faze očekuju dueli sa prvoplasiranim iz grupe F u TOP 16 fazi - ekipom CSKA iz Moskve.

Fonet
To će ujedno biti prilika da Delije pozdrave svog ljubimca i kapitena srpske reprezentacije, Miloša Teodosića, kojeg željno iščekuju da dođe i jednog dana obuče crveno-beli dres.
I Laboral i CSKA uoči ovog kola imali su učinak 9-4 na vrhu F grupe, pa je poslednje kolo TOP 16 faze odlučvalo ko će sa prvog mesta u TOP 8 i na megdan sa Zvezdom. Španski tim gostovao je Bambergu, dok CSKA dan kasnije putuje u Atinu na okršaj sa Olimpijakosom. CSKA je prvi u grupi, a Laboral drugi. Španski klub će se u četvrtfinalu sastati sa Panatinaikosom, koji je TOP 16 fazu završio na trećem mestu grupe E, posle poraza u Istanbulu od Efesa sa 91:88. Šansu za plasman u četvrtfinale izgubio je Olimpijakos, pobedom Barselone nad Žalgirisom (66:59). (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.