Radonjić otkrio da jedan od najboljih igrača Zvezde propušta utakmicu u Zagrebu! (FOTO)

ima lakšu povredu

Radonjić otkrio da jedan od najboljih igrača Zvezde propušta utakmicu u Zagrebu! (FOTO)

Utakmica neće imati veći rezultatski značaj pošto je beogradski tim obezbedio plasman u četvrtfinale, a zagrebačka ekipa nema šanse za prolaz
Objavljeno: 21:17h

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da očekuje zanimljivu utakmicu protiv Cedevite u Evroligi, iako nema rezultatski značaj, i da će duel u Zagrebu propustiti Kvinsi Miler. Košarkaši Zvezde igraće u petak od 19 časova u Zagrebu protiv Cedevite, utakmicu poslednjeg kola grupe E u TOP 16 fazi Evrolige. Utakmica neće imati veći rezultatski značaj pošto je beogradski tim obezbedio plasman u četvrtfinale, a zagrebačka ekipa nema šanse za prolaz. - Posle utakmice sa Darušafakom smo bili u specifičnoj situaciji jer smo imali problema u trenažnom procesu, povrede, bolesti igrača. Uspeh je da smo se kompletirali iako ćemo igrati bez Kvinsija Milera, koji ima lakšu povredu. Nadamo se da će Marko Gudurić biti spremniji za utakmicu u Zagrebu. Očekuje nas novi duel, odigrali smo ih mnogo ove sezone. Verujem da će i ovaj biti interesantan, iako nema rezultatski značaj - rekao je Radonjić za klupski sajt.

Espreso
Košarkaš Zvezde Vladimir Štimac podsetio je da će to biti šesti duel dve ekipe u ovoj sezoni. - Prošli smo dalje, ali želimo da odigramo kao da nam od ove utakmice zavisi plasman. Borićemo se, pa ćemo videti. Ovo je šesti duel sa Cedevitom ove sezone, to je odlična ekipa, ali ostavićemo više od 100 odsto na terenu da dobijemo i ovaj meč u Zagrebu - rekao je Štimac. Kako je najavljeno iz Zvezde, utakmica će biti direktno prenošena na velikom video bimu na otvorenim terenima kluba na Malom Kalemegdanu. (A.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.