NASTAVLJA SE PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA: Evo koliko koštaju karte za narednu sezonu Crvene zvezde u Evroligi!
Sezonske karte za KK Crvena zvezda, Foto: KK Crvena zvezda

PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA

NASTAVLJA SE PRODAJA SEZONSKIH ULAZNICA: Evo koliko koštaju karte za narednu sezonu Crvene zvezde u Evroligi!

Interesovanje navijača crveno-belih je i dalje veliko

Objavljeno: 17:06h

KK Crvena zvezda nakon vrlo uspešne kampanje i pretprodaje sezonskih ulaznica kojoj se odazvao rekordan broj Zvezdaša, od 2.septembra nastavlja sa prodajom sezonskih karata.

Interesovanje navijača crveno-belih je i dalje veliko, a klub se uz vrlo originalnu kampanju koja će biti nastavljena i tokom septembra, ponovo odlučio za popularne cene, ali i još nekoliko novih vrsta ulaznica u okviru paketa "Evroliga” i pogodnosti koje čekaju sve koji bi da bodre Crvenu zvezdu i budu uz košarkaše u crveno-belim dresovima tokom takmičarske sezone 2019/20.

Želju da svi zainteresovani budu uz naš tim u velikim utakmicama koje očekuju crveno-bele u Evroligi tokom jeseni, zime i proleća, ali i da ponovo svetu pošalju sliku pune "Arene” i podrške kakvu nema niko u Evropi na svom terenu – KK Crvena zvezda pokazuje i izuzetno povoljnom cenom Evroliga paketa za nivo 400 koji za 15 utakmica u "Štark Areni” iznosi – 5000 dinara!

Cene sezonskih karata za utakmice u sezoni 2019/20
Cene sezonskih karata za utakmice u sezoni 2019/20 foto: Printscreen/KK Crvena zvezda

Takođe, novitet u odnosu na ponudu iz juna meseca, kada je kontigent ulaznica u pretprodaji razgrabljen, je EVROLIGA PAKET, odnosno mogućnost kupovine paketa ulaznica za utakmice Evrolige koje Crvena zvezda igra u Areni. Novitet su i počasno mesto "Premium”, VIP loža premium, i mogućnost kupovine paketa ulaznica za evroligaške utakmice u Areni - SKY BOX. O svim pogodnostima koje donose ta mesta klub će detaljno informisati javnost pre početka prodaje sezonskih ulaznica koja zvanično startuje 2. septembra u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu i prodajnim mestima klupskog partnera "Tickets.rs".

KK Crvena zvezda apeluje na sve zainteresovane, pošto je i dalje veliko interesovanje za sezonske ulaznice, da požure sa kupovinom svojih karata, pošto je kontigent ulaznica koje će važiti za celu sezonu i obe dvorane ograničen, zbog kapaciteta dvorane "Aleksandar Nikolić” u kojoj će Crvena zvezda organizovati svoje utakmice u regionalnom u domaćem takmičenju, ali i dve utakmice Evrolige (Barselona i Zenit).

Cene paketa 'Evroliga paket'
Cene paketa "Evroliga paket" foto: Printscreen/KK Crvena zvezda

Ove sezone KK Crvena zvezda igraće preko 40 utakmica u Beogradu i biti domaćin u dve dvorane „Štark Areni" i renoviranoj hali „Aleksandar Nikolić" koje će svim posetiocima ponuditi potpuni komfor i dobre uslove za praćenje utakmica u Evroligi, ABA ligi i srpskoj ligi. KK Crvena zvezda u danima do početka prodaje oglasiće se još jednim saopštenjem sa svim detaljnim informacijama, pogodnostima za sve kupce sezonskih ulaznica i kompletnim servisnim informacijama i načinima plaćanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.