Pero Antić tužio njujoršku policiju: Traži odštetu od 25 miliona dolara!

kakvo ludilo

Pero Antić tužio njujoršku policiju: Traži odštetu od 25 miliona dolara!

Antićev advokat je tužbu "oplemenio" tvrdnjama da je njujorška policija prekršila njegova građanska prava, da ga je maltretirala, napala...
Objavljeno:

Lepo bi Pero Antić mogao da se opari nakon dvogodišnjeg boravka u NBA ligi. Nakon što je lepu cifru inkasirao igrajući dve godine za Atlantu, kako prenosi ESPN, Makedonac je tužio njujoršku policiju zbog nezakonitog hapšenja i traži naknadu od 25.000.000 dolara. Antićev advokat je tužbu "oplemenio" tvrdnjama da je njujorška policija prekršila Antićeva građanska prava, da ga je maltretirala, napala... Ima tu još pravnih izraza koji se u Americi vrlo ozbiljno shvataju.

kkcrvenazvezda.rs
ESPN navodi da se očekuje da će tužbu podneti i Antićev bivši saigrač Tabo Sefološa, koji je to 8. aprila 2015. uhapšen zajedno sa Antićem ispred noćnog kluba u Menhetnu. Antić je tada optužen za nedolično ponašanje, ometanje policije u obavljanju posla, pa i uznemiravanje drugog stepena šta god to značilo. U septembru se, međutim, odustalo od gonjenja makedonskog košarkaša. (Espreso.co.rs/Izvor: ESPN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.