ŽELIM SVE DA VAS POBIJEM! RAZNEĆU SE BOMBOM! Jezive pretnje u NBA jednog ozlojeđenog navijača!
Navijač Oklahome je pretio smrću čelnicima kluba, Foto: AP

strašno

ŽELIM SVE DA VAS POBIJEM! RAZNEĆU SE BOMBOM! Jezive pretnje u NBA jednog ozlojeđenog navijača!

On je poručio i da ga je baš briga ako ga prijave policiji, pa je nastavio da preti i njihovim porodicama

Objavljeno:

Jasno je da su navijači Oklahome ogorčeni, kako rezultatima poslednjih sezona, tako i klupskom politikom i odlukama čelnika kluba da se ovog leta odreknu dve najveće zvezde - Rasela Vestbruka i Pola Džordža.

Ipak, jedan od fanova Tandera je otišao previše i počeo da šalje pretnje smrću generalnom menadžeru Sem Prestiju i treneru Biliju Donovanu.

- Trejdovali ste Pol Džordža, ali zadržali Rejmonda Feltona. Zadržali ste Endrju Robersona. Zar ne volite Rasela Vestbruka? Nadam se da će vas sve pobiti. Ja želim vas sve pobiti - jedna je od poruka koja je stigla na mobilni Prestiju i Donovanu.

Pol Džordž i Rasel Vestbruk su napustili Oklahomu ovog leta
Pol Džordž i Rasel Vestbruk su napustili Oklahomu ovog letafoto: AP

Ovaj ozlojeđeni i moguće poremećeni navijač je poručio da ga je baš briga ako ga prijave policiji, te je nastavio da vređa, pretio da će svakog ko radi u organizaciji Tandera pretući, a na kraju je otišao toliko daleko da je rekao da će se razneti bombom, ako ikada dođe u Oklahomu.

Nakon toga usledio je drugi poziv Prestiju, u kojem je ponovo pretio njemu i njegovoj porodici.

- Obratili smo se vlastima i oni će rešiti situaciju onako kako smatraju da je najbolje - oglasio se Tander saopštenjem.

Podsećamo da je Oklahoma trejdovala Pola Džordža u Kliperse za dvojicu igrača i mnoštvo pikova na draftu, dok je Rasel Vestbruk trejdovan u Hjuston u zamenu za Krisa Pola.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.