ZVEZDA DOVELA POJAČANJE IZ ŠAMPIONA NBA LIGE: Plejmejker je konačno stigao na Mali Kalemegdan!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

transfer

ZVEZDA DOVELA POJAČANJE IZ ŠAMPIONA NBA LIGE: Plejmejker je konačno stigao na Mali Kalemegdan!

Klub je saopštio da je Braun bio prva želja u ovom prelaznom roku, a da su pregovori okončani potpisom jednogodišnjeg ugovora

Objavljeno: 10:33h

Košarkaški klub Crvena zvezda dobila je novo pojačanje.

Crveno-beli su rešili pitanje pleja, pošto su iz Toronta doveli Lorenca Brauna.

On je u prethodne dve godine ipak više igrao za Reptors 905 i Gvangžu Longlajonse, ali je uspeo da ođe do MVP priznanja u Dži ligi sa filijalom aktuelnih NBA šampiona.

Braun pokriva pozicije pleja i beka šutera, a posle tri sezone u Severnoj Karolini, bio je 52. pik drafta 2013. Izabrala ga je Minesota, ali je šansu dobio u Filadelfiji.

Potom je igrao za Delaver i Grand Rapids, zatim i NBA timove Minesotu i Finiks.

Klub je saopštio da je Braun bio prva želja u ovom prelaznom roku, a da su pregovori okončani potpisom jednogodišnjeg ugovora.

- Dolazak u Crvenu zvezdu biće prvi angažman ovog plejmejkera koga krasi odličan pregled igre i brojne asistencije u evropskoj košarci, pred sezonu u kojoj će crveno-beli odigrati veliki broj utakmica u Evroligi, ABA ligi i domaćim takmičenjima. Takođe, dolazak Brauna veliko je priznanje za klub jer je američki plej među brojnim ponudama izabrao Crvenu zvezdu I izazov koji donose Evroliga, odlična atmosfera na utakmicama srpskog kluba i odlični saigrači koji ga očekuju u crveno-belom dresu - saopštila je Zvezda.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.