Radonjić objasnio šta ne želi protiv Darušafake i šta želi od Delija!

Ništa nije gotovo

Radonjić objasnio šta ne želi protiv Darušafake i šta želi od Delija!

Trener crveno-belih je svestan da će njegov tim morati 40 minuta da da sve od sebe kako bi pobedio u jednoj od najvažnijih utakmica sezone
Objavljeno:

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegovim košarkašima potrebna maksimalna podrška protiv Darušafake i apelovao da ne sme da bude slavlja sve dok se ne završi utakmica. - Znam da nas čeka izuzetno težak meč, protiv dobrog rivala. Moramo da istrpimo sve, kako bismo došli do pobede. Treba nam dobra koncentracija, velika odgovornost i 40 minuta strpljenja, pa da pokušamo da zabeležimo još jednu pobedu - rekao je Radonjić.

Zvezda će u četvrtak dočekati Darušafaku i ako pobedi plasiraće se u četvrtfinale Evrolige. - 55. put nam je biti ili ne biti. Igrali smo mnogo važnije utakmice ove sezone. Protiv Cedevite je bilo najvažnije. Drago mi je što smo dobrom igrom došli u poziciju da pričamo o Top 8, a o ostalom o tom potom, još ništa nismo uradili. Mislim da smo se izvaredno prikazali do sada u Evroligi - kazao je trener crveno-belih.
Saša Pavlić Koky
Radonjić je naveo da su svi igrači Zvezde zdravi i spremni, kao i to da kapiten Luka Mitrović neće biti u timu. On je kazao da ne sme da bude slavlja pre nego što se utakmica završi, jer to ekipi najmanje treba. - Nema nikakve proslave u 20.00, neka proslava bude u 22.00. Nema nikakvog spuštanja lopte, nije prvi put da postoji ovakav odnos očekivanja i realnog. Treba mnogo toga da se uradi kako bismo dobili, a možemo to. Slavićemo u 40. minutu, ne unapred, to nam u ovom trenutku najmanje treba - dodao je on.
Saša Pavlić Koky
Radonjić je istakao da ne razmišlja o drugim rezultatima u grupi, već da samo želi da se ekipa plasira u Top8 fazu. Trener Zvezde je rekao da očekuje do sada najveću podršku navijača. - Svaki put je bio spektakl, ali očekujem da bude najbolje do sada, da se oseća ambijent koji može da nam donese to da igramo iznad trenutnih mogućnosti - rekao je Radonjić.
Beta/Branislav Božić
Kada je reč o narednom protivniku, Radonjić je kazao da se protiv Darušafake ne može biti izraziti favorit. - Darušafaka je za nekoliko godina brzo preskočila nekoliko rangova i od drugoligaške ekipe, došla do Top 16 faze. Napredovali su jako brzo, ulagali velika sredstva. Igraju jako dobro, ekipa je sastavljena od visokorangiranih igrača. Njihovi rezultati, koji su izvanredni, nisu slučajni - kazao je Radonjić. Utakmica će se igrati u četvrtak od 20.00 u Beogradskoj areni. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.