KONAČNO SE JAVIO: Nebojša Čović progovorio o dolasku Teodosića u Crvenu zvezdu!
Foto: Beta/Branislav Božić

progovorio

KONAČNO SE JAVIO: Nebojša Čović progovorio o dolasku Teodosića u Crvenu zvezdu!

Da se ne radi o Teu pomislio bih da mu neko nabija cenu - rekao je prvi čovek srpskog šampiona

Objavljeno:

Crvena zvezda je ovog leta već potpisala 11 igrača (7 produžetaka ugovora, plus četiri pojjačanja), navijači očekuju i Miloša Teodosića, a kakve su šanse da se i ta transfer bomba realizuje otkrio je predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović u Jutarnjem programu Happy TV.

- Teodosić nije sporan ni po jednom osnovu, on je Zvezdaš. On je ponikao u klubu koji smo mi vodili, FMP-u. Vrata su mu otvorena, ali mi ne možemo da se takmičimo sa Efesom, Makabijem, Olimpijakosom sa ciframa. Ja njega potpuno razumem. On sada ima i porodicu i neka iskreira onako kako mu je najbolje. Mi smo tu, Zvezda nigde neće pobeći.

Teodosić će predvoditi reprezentaciju Srbije na predstojećem SP
Teodosić će predvoditi reprezentaciju Srbije na predstojećem SPfoto: Filip Plavčić

On se sad sprema za SP u Kini, posle tog neigranja u NBA. Zvezda je otvorena, mi smo tu. Ako postoji obostrano interesovanje, možemo da se dogovaramo, ovako preko medija to malo više liči na spinovanje. Da nije Teo u pitanju, pomislio bih da neko nabija cenu - istakao je Čović i dodao:

- Kao klinac je došao u FMP, prepoznao je tadašnji trener pionira, Milovan Bulatović, koji je prepoznao i Raduljicu i Mačvana, Rašića, mnogih drugih koji su prošli tu čuvenu FMP-ovu školu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.