UMELE DA PROSLAVE BRONZU: Maja Miljković i Ana Dabović pravile šou posle pobede nad Velikom Britanijom!
Ana Dabović i Maja Miljković, Foto: Printscreen/Adria media TV

EVROPSKO PRVENSTVO ZA KOŠARKAŠICE

UMELE DA PROSLAVE BRONZU: Maja Miljković i Ana Dabović pravile šou posle pobede nad Velikom Britanijom!

Duel sa Britankama kao brzi voz je otvorila Maja Miljković koja je upisala prvih šest poena za Srbiju

Objavljeno:
Uroš Marjanović

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije uspela je da zaboravi poraz od Španije u polufinalu Evropskog prvenstva i da u doslovnom smislu samelje Veliku Britaniju u meču za bronzu sa 81:55.

Duel sa Britankama kao brzi voz je otvorila Maja Miljković koja je upisala prvih šest poena za Srbiju.

- Imala sam Aninu podršku - rekla je Miljkovićeva kojoj se prilikom davanja izjave pridružila i povređena Ana Dabović koja je propustila utakmicu sa Britankama.

Odlično je startovala Srbija i do kraja meča održavala veliku prednost.

- Bilo je teško, malo smo pali. Znali smo da smo spremni i da možemo da odgovorimo na pravi način zato što smo se dugo spremali za ovo, od 1. maja. Znali smo da fizički sve možemo da iznesemo, igrali smo za Anu koja je za nas igrala sa slomljenom rukom. Znali smo da od prvog do poslednjeg minuta moramo da damo maksimum i tako smo izašli na teren i jako sam srećna što smo uspeli da osvojimo medalju i da održimo kontinuitet osvajanja medalja - dodala je Miljkovićeva.

Posle je izjavu dala Ana Dabović, ali šou srpskih košarkašica nije prestajao. Odlična košarkašica je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu 2015. godine i bronzu u Riju 2016. pa je samim tim stekla pravo na nacionalnu penziju.

- Izvinila sam se njima četiri što nemaju penzije kao mi, ali da će biti pošto su u najboljim godinama. Iako me Sonja zeza, ja smatram da su trideset najbolje godine u karijeri i tek sada slede uspesi - rekla je Ana Dabović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.