JUNAKINJA NE ŽELI DA PAMTI KOŠ ZA POBEDU SRBIJE: Ne može gore, mada se sa nama nikad ne zna!
Sonja Petrović je postigla koš za pobedu protiv Belorusije, Foto: Starsport©

Bitna je pobeda

JUNAKINJA NE ŽELI DA PAMTI KOŠ ZA POBEDU SRBIJE: Ne može gore, mada se sa nama nikad ne zna!

Najbolja srpska igračica kaže da je utakmica trebalo da bude rutinski dobijena, a ne košem u poslednjoj sekundi

Objavljeno: 09:47h

Košarkašica Srbije Sonja Petrović, posle prve utakmice na Evropskom prvenstvu i pobede protiv Belorusije, rekla je da treba prihvatiti ovaj trijumf, iako to nije bila najlepša utakmica. - Definitivno nije najlepša, ali ćemo je prihvatiti za prvu utakmicu i pobedu. Mislim da imamo milion misli u glavi koje treba sumirati do sutra, do novog protivnika Rusije, koji je dominantniji u mnogim aspektima. Potrudićemo se da otvorimo bolje utakmicu s našom prepoznatljivijom igrom, koja kreće iz odbrane. Mislim da će nam biti lakše i u napadu - rekla je Petrović novinarima posle meča.

Sonja Petrović ističe koliko je loše igrao tim
Sonja Petrović ističe koliko je loše igrao timfoto: Starsport©

Najefikasnija u srpskom timu sa 18 poena nada se da će tim meč sa Rusijom dočekati rasterećenije. - Delovalo mi je da smo danas svi bili u grču i nikako nismo mogli da uđemo u nalet. I ja se nadam da ne može gore, mada se sa nama nikad ne zna. Nadam se da ćemo u petak bolje da se pripremimo i da će svaka od nas individualno, a onda i timski, da se prikaže u boljem svetlu. Pokušali smo da se nadigravamo sa njima, da nešto pametujemo. Da izvučemo pouke, pa će sutra biti bolje - rekla je Petrovićeva.

Sonja Petrović o publici u Zrenjaninu
Sonja Petrović o publici u Zrenjaninufoto: Starsport©

Ona je istakla da ekipa nije dala publici priliku da je podrži na pravi način jer nije bilo atraktivnih poteza, ali je bila zadovoljna što je hala u Zrenjaninu bila ispunjena i što su navijači došli da ih podrže. Košarkašica Đirone o pobedničkom košu rekla je da joj neće biti među najdražim. - Ovo je trebalo da se dobije rutinski, sa većom razlikom. Ovaj koš za pobedu ne treba da se pamti, jer nije trebalo sebe da dovedemo u ovu situaciju - zaključila je Petrović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.