POTPISUJE NIKOLA VUČEVIĆ: Ogromno pojačanje za novu sezonu!
Nikola Vučević je završio sezonu u Orlandu, Foto: Dado Đilas

prelazak

POTPISUJE NIKOLA VUČEVIĆ: Ogromno pojačanje za novu sezonu!

Zvanično, Nikoli Vučeviću ugovor sa Orlandom ističe 1. jula, a on je u poslednjoj godini ugovora zarađivao 12,75 miliona dolara

Objavljeno: 11:16h

Generalni menadžer Kraljeva Vlade Divac želi da Bogdanoviću i Bjelici pridruži sjajnog centra Nikolu Vučevića.

Generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac počeo je rekonstrukciju ekipe za novu sezonu u NBA ligi. "Kraljevi" su na zvaničnom sajtu objavili da će Srbin Igor Kokoškov sledeće sezone biti u stručnom štabu ekipe i pomagati prvom treneru Luku Voltonu.

Sada je prvi prioritet angažovanje Nikole Vučevića, za kojeg su Divac i ostali saradnici u sportskom menadžmentu Kingsa procenili da je najbolje rešenje na poziciji centra.

Vučević bi mogao da pređe u Sakramento
Vučević bi mogao da pređe u Sakramento foto: AP

Baranin Nikola Vučević, visok 213 centimetara, okončao je saradnju sa Orlandom Medžikom posle sedam godina i trenutno je slobodan agent.

Kako pišu američki mediji, Divac je spreman da ponudi oko 25 miliona dolara po sezoni Vučeviću. Nikola bi prelaskom u Sakramento postao saigrač Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice, a na poziciji centra bi imao zagarantovanu poziciju u prvoj petorci. Vlade Divac je spreman da se odrekne dosadašnjeg startnog centra Kingsa Vilija Koli-Stajna, koji je odličan u defanzivi, ali zato prilično tanak u napadu.

Zvanično, Nikoli Vučeviću ugovor sa Orlandom ističe 1. jula, a on je u poslednjoj godini ugovora zarađivao 12,75 miliona dolara.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.