ZAGORAC KAO SALE ĐORĐEVIĆ: Partizan trojkom u poslednjim sekundama savladao Zvezdu i izjednačio na 1:1!
Partizan će biti domaćin drugog meča finala Superlige Srbije, Foto: Starsport©

kls, finale, 2. utakmica

ZAGORAC KAO SALE ĐORĐEVIĆ: Partizan trojkom u poslednjim sekundama savladao Zvezdu i izjednačio na 1:1!

Sva dešavanja sa današnjeg meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

Objavljeno: 21:14h

Košarkaši Partizana savladali su Crvenu zvezdu rezultatom 73:72i u narednom meču će imati meč loptu za petu uzastopnu titulu šampiona Srbije.

Viđena je neizvesna utakmica u većem delu meča. Partizan je imao dobar rezultat u prvom poluvremenu, ali se u nastavku probudila i Zvezda i pokušala da iskoristi smušenost rivala.

Gledali smo pravu dramu u finišu meča, kada je Faje na 6 sekundi do kraja pogodio za 72:70. Ali, onda na tri sekunde do kraja Rade Zagorac pogađa trojku za veliku pobedu!

Najefikasniji u taboru pobednika bio je Pejdž sa 19 poena, a u poraženom sastavu istakao se Faje sa 14 poena.

Naredni meč na programu je u subotu od 18 časova, kada će domaćin biti Crvena zvezda.

Uskoro opširnije...

Sva dešavanja sa današnjeg meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog"

40. minut - TROJKA! Rade Zagorac trojkom u poslednjim sekundama rešava meč!

40. minut - Mohamed Faje postiže možda i odlučujuće poene na ovom meču. Zvezda vodi 72:70.

40. minut - Drama u Pioniru! Važni poeni za Jankovića, a ne treba zapostaviti ni sjajnog Jaramaza koji je izborio asistencijama poene za svoju ekipu.

39. minut - Partizan se ne predaje. Nekoliko promašaja za ekipu Zvezde, ali bez odgovora na drugoj strani. Zagorac je poenima na minut do kraja izjednačio rezultat.

foto: Starsport©

37. minut - Faje postiže nove poena, ali Markus Pejdž četvrtom trojkom smanjuje prednost Zvezde na 68:64.

34. minut - Ristić se razigrao i drži crveno-bele u igri. Odlična partija mladog centra, ali Pejdž je pogodio važnu trojku i smanjio prednost Večitog rivala.

foto: Starsport©

30. minut - Zvezda se vratila i ima prednost od 53:49. Loša vest za tim sa Malog Kalemegdana je ta što se Ognjen Dobrić verovatno povredio prilikom doskoka.

28. minut - Važna trojka Bili Berona za novu prednost Zvezde! Partizan u ovim trenucima gubi koncentraciju i dozvoljava rivalu da se vrati i preokrene utakmicu u svoju korist.

27. minut - Četiri brza poena za Partizan! Prvo Gagić iz teške pozicije, pa zatim zakucavanje Stefana Jankovića za novo vođstvo crno-belih.

25. minut - Vratila se Zvezda serijom od 6:0 i poenima Dušana Ristića izjednačila rezultat polovinom treće deonice. U nastavku Bili Beron prvom trojkom na meču preokreće meč u korist crveno-belih.

22. minut - Prve poene u drugom poluvremenu postiže Nikola Janković. Njegov osmi poen uz isto toliko skokova. Odmah je uzvratio Mohamed Faje trojkom i smanjio na 38:32.

foto: Starsport©

20. minut - Završeno je prvo poluvreme u Pioniru. Crno-beli imaju prednost i vode rezultatom 36:29. Najefikasniji u vodećem taboru su Pejdž sa 8, Veličković i Janković sa 6 poena, dok se u ekipi Milana Tomića najviše istikao Majkl Odžo sa 5 koševa.

GROBARI U SVOM STILU

foto: Starsport©

18. minut - Prva trojka na meču je delo Markusa Pejdža. Nestvarno deluje podatak da je tek u finišu prvog poluvremena pogođen prvi šut van linije 6.75.

17. minut - Razigrao se Novica Veličković! Četiri poena uzastopno za Partizan, Tomić ponovo traži tajm-aut. Partizan vodi 29:22. Ostalo je nešto više od tri minuta do kraja poluvremena.

foto: Starsport©

15. minut - Zvezda u seriji! Beron, pa Odžo, zatim i Rivers. Crveno-beli prilaze na samo dva poena razlike.

12. minut - Posle dugo vremena poeni za Zvezdu! Rivers postiže prve koševe, a u narednom napadu je Dobrić postigao nove poene i naterao Trinkijerija da zatraži tajm-aut.

CRNO-BELA PORODICA

1 / 4 Foto: Starsport©

10. minut - Crno-beli su zaigrali agresivno i to im se isplaćuje u finišu prve deonice. Vode rezultatom 17:9, a ono što je interesantno je da nije postignuta nijedna trojka u odnosu na prethodnu utakmicu. 0/14 na obe strane.

8. minut - Partizan ima pet poena prednosti. Jaramaz pogađa težak šut, a već u sledećem napadu isti igrač povećava razliku na 14:7 i primorava Tomića da zatraži tajm-aut na dva minuta do kraja prve četvrtine.

PIONIR BEZ VAZDUHA

5. minut - Marinković pogađa flouter za izjednačenje (6:6). Mali broj koševa, dobra odbrana bi mogla da presudi pobednika ovog susreta.

2. minut - Samo četiri poena u uvodnom delu meča. Mnogo promašaja na obe strane, uz nekoliko brzih faulova. Đorđe Gagić ima već dve lične greške. Očekuje nas neizvesna utakmica, kao i svaka od prethodnih sedam.

Počeo je susret drugog meča finala
Počeo je susret drugog meča finala foto: KK Partizan

OVACIJE ZA TRINKIJERIJA

CRVENO-BELI IZLAZE NA TEREN

DETALJI SA PRVOG MEČA

GROBARI KRENULI SA PROZIVKAMA NA RAČUN VEČITOG RIVALA

UROŠ LUKOVIĆ ZA ESPRESO

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.