Igrači Zvezde stigli u 4h iz Zagreba, a u 11h krenuli u Rusiju! Nemaju pojma kada će stići u Krasnodar!

Paklena nedelja crveno-belih

Igrači Zvezde stigli u 4h iz Zagreba, a u 11h krenuli u Rusiju! Nemaju pojma kada će stići u Krasnodar!

Trener Dejan Radonjić je pred polazak na put koji će trajati oko 11 sati rekao da neće imati vremena ni da se pripreme pošteno za utakmicu sa Lokomotivom
Objavljeno:

"Paklena nedelja" za košarkaše Crvene zvezde završava se utakmicom protiv Lokomotive Kuban u Krasnodaru. Izabranici Dejana Radonjića su u sredu ujutru otputovali put Rusije i to samo nekoliko sati po dolasku iz Zagreba u Beograd. Crveno-beli su posle trijumfa nad Cedevitom u Zagrebu i obezbeđenog plasmana u finale ABA lige i Evroligu sledeće sezone, stigli u Beograd oko 4 sata iza ponoći, a već oko 11:30h su se okupili na aerodromu "Nikola Tesla".

Njih očekuje tročasovni put do Moskve, a zatim i pet sati čekanja za presedanje u avion za Krasnodar, dokle ih čeka još nešto više od dva sata leta, što dovoljno govori kakvim su naporima izloženi. - Naravno da smo zadovoljni velikom pobedom i ispunjavanjem velikog zadatka koji smo zacrtali u ovoj sezoni. To zadovoljstvo mora da iskoristi u izuzetno otežanim okolnostima, velikog broja mečeva i napornog puta, a sada i sa minimalnim vremenom na raspolaganju, kako bi se pripremili za Lokomotivu - izjavio je Radonjić pred put u Krasnodar i dodao:
- Ekipa koja igra odlično ove godine, blizu su plasmana u četvrtfinale, imaju izuzetne individualce, odličan tim. Nije jednostavno, ne znamo u ovom trenutku ni kada ćemo stići u hotel u Krasnodaru tokom noći, da li ćemo uopšte stići da odradimo jedan trening u dvorani. Ali, pokušaćemo da pretvorimo ceo ambijent u izdanje koje može da bude dobro. I da je sve u najboljem redu, sigurno da bi nas čekao težak zadatak u Rusiji. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.