DA ISPUNIMO SNOVE GROBARA: Andrea Trinkijeri silno motivisan pred duel sa Crvenom zvezdom!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

kls

DA ISPUNIMO SNOVE GROBARA: Andrea Trinkijeri silno motivisan pred duel sa Crvenom zvezdom!

Utakmica koju svi sa nestrpljenjem čekaju

Objavljeno:

Košarkaši Partizana igraju finale Košarkaške lige Srbije protiv Crvene zvezde, a strateg crno-belih Andrea Trinkijeri je istakao pred duel u dvorani "Aleksandar Nikolić" da je protivnik u blagoj prednosti zbog dužeg odmora.

Večiti derbi je na programu u ponedeljak od 18 časova.

- Finale svakog takmičenja, posebno lige zemlje olimpijskih, svetskih i evropskih prvaka nosi veliku motivaciju svakom sportisti. Želja da se postane šampion pokretačka je energija svakog dečaka kad počne da se bavi sportom. Pred nama je nova serija mečeva sa najvećim rivalom, protivnikom sa kojim smo ove sezone mnogo puta odmerili snage i sa kojim se odlično poznajemo. To što su oni osvojili prsten ABA lige, a mi pehar u Kupu Srbije, ne znači da će u predstojećim mečevima biti manje želje, energije i žara. Zbog titule, ali i zbog toga što su dueli Partizana i Zvezde uvek nešto posebno, što imaju dodatnu draž čak i kad nisu takmičarski - kazao je Trinkijeri.

Zvezda je savladala Megu u dve utakmice, dok je Partizan u polufinalnu bio bolji od FMP-a nakon tri meča.

- Crvena zvezda je u Superligi i polufinalu sa Megom imala maksimalan učinak, imala par dana više za odmor i pripremu, što joj daje prednost, kao i činjenica da će imati meč više pred svojom publikom. Mi smo ciljeve koje smo jesenas postavili ispunili, prolazna vremena u trci čiji je cilj na kraju sledeće sezone, su nam dala određene pokazatelje. To ne znači da u duele sa Zvezdom ulazimo bez motiva. Činjenica da su favoriti samo nas dodatno inspiriše na borbu, znamo kakve obaveze nosi igranje u dresu Partizana i pružicemo maksimum na terenu sa željom da ispunimo naše i snove naših navijača - istakao je Trinkijeri.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.