ZVEZDA ČASTI DELIJE: Besplatan ulaz na Večiti derbi, a evo kako da dođete do karte koja će vam biti potrebna!
Zvezda u prvom meču finala dočekuje Partizan, Foto: Starsport©

LEP POTEZ

ZVEZDA ČASTI DELIJE: Besplatan ulaz na Večiti derbi, a evo kako da dođete do karte koja će vam biti potrebna!

Ulaznice će biti biti deljene i distribuirane pristalicama Crvene zvezde u subotu od 13-17 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu

Objavljeno:

Finalna serija plej-ofa Košarkaške superlige Srbije između Crvene zvezde i Partizana, koja se igra na tri dobijena meča, počinje u ponedeljak.

U prvoj utakmici domaćin je Crvena zvezda, koja je odlučila da otvori kapije „Pionira“, pa će ulaz biti besplatan, naravno samo za navijače crveno-belih.

Ulaznice će biti biti deljene i distribuirane pristalicama Crvene zvezde u subotu od 13-17 časova u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Takođe, u skladu sa već ustaljenom praksom, svako od navijača ko bude došao u prostorije kluba, prilikom podizanja besplatnih ulaznica biće obavezan da podnese na uvid ličnu kartu i JMBG.

Zvezda časti navijače
Zvezda časti navijače foto: Starsport

Jedna osoba biće u mogućnosti da preuzme dve ulaznice.

Prvi meč finala igra se u ponedeljak od 18 časova u dvorani „Aleksandar Nikolić“, drugi meč je na programu u sredu na istom mestu, treća utakmica zakazana je za subotu 15.jun. Eventualna četvrta i peta utakmica finalne serije ukoliko za njih bude bilo potrebe, igraće se u ponedeljak 17. juna, i u četvrtak 20. juna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.