PARTIZAN PREGAZIO FMP: Crno-beli zakazali Večiti derbi za šampiona Srbije!
Stefan Janković je očitao košarkšku lekciju FMP, Foto: Starsport©

kls, polufinale

PARTIZAN PREGAZIO FMP: Crno-beli zakazali Večiti derbi za šampiona Srbije!

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

Objavljeno: 20:58h

Košarkaši Partizana savladali su FMP u majstorici polufinalne serije Superlige Srbije.

Crno-beli su slavili sa 97:59, iako je na početku meča delovalo da će borba biti daleko neizvesnija. Međutim, Partizan se raspucao u nastavku zahvaljujući dalekometnoj paljbi sa linije za tri poena pa se igra FMP potpuno raspala i na kraju je ubedljivo slavio Partizan koji će se u finalu sastati sa Crvenom zvezdom.

Strelci za KK Partizan
Strelci za KK Partizan foto: Printscreen

Najefikasniji u redovima Partizana bio je Stefan Janković sa 21 poenom, a pratio ga je Ognjen Jaramaz sa 17. Dvocifreni su još bili i Markus Pejdž (14) i Vasilije Pušica (10). Najraspoloženiji za igru kod FMP bio je Stefan Đorđević sa 19 poena.

Strelci za KK FMP
Strelci za KK FMP foto: Printscreen

Borba za titulu šampiona Srbije počinje u ponedeljak, 10. juna u 18 časova. Ostalai termini su 12. jun (19.00), 15. jun (18.00), 17. jun (18.00) i 20. jun (18.30). Finalna serija KLS igra se na tri dobijene utakmice, a domaćin prve, treće i eventualne pete utakmice biće Crvena Zvezda, a druge i eventualne četvrte Partizan.

Sva dešavanja sa ovog meča mogli ste da pratite uz "lajv-blog".

IV ČETVRTINA: Nastavili su crno-beli u istom ritmu i u poslednjoj deonici. Potpuno se raspala igra FMP, a crno-beli su nastavili da zatrpavaju koš iz svih situacija iz kojih su mogli. Posledica toga je ubedljiva pobeda crno-belih sa 97:59.

III ČETVRTINA: Partizan bez milosti je nastavio i u trećoj četvrtini. Izabranici Andree Trinkijerija su prikazali tečnu igru i poteze koji izazivaju delirijum Grobara, a prednost samo raste pa je na kreju treće četvrtine rezulta ubedljvih plus 29 - 74:45. Teško da će FMP moći da napravi čudo u poslednjih deset minuta.

II ČETVRTINA: Ogromna prednost za Partizan posle prvog poluvremena - 52:28. Crno-beli su zaigrali daleko bolje u odnosu na prvi period i sjajnom serijom od 11:0 prosto pregazili momke iz Železnika i imaju sjajan rezultat pred završnih 20 minuta.

foto: Starsport©

I ČETVRTINA: Partizan ima prednost nakon prvih deset minuta igre i vodi rezultatom 21:12. Mali broj poena na početku meča, gde je Renfro sa 4 poena najefikasniji košarkaš, dok je kod gostiju Đorđević postigao isti broj koševa.

foto: Starsport©

18:45 - Atmosfera u Pioniru: Dvorana nije ispunjena onako kako se očekivalo, a jednu grupu navijača pretresaju malo duže na ulazu, pa će i oni zauzeti mesto na tribinama.

foto: Starsport©
foto: Espreso.co.rs

17:50 - Pogledajte kako je bilo ispred Pionira, gde je Renfro obradovao navijače poklonivši im majice

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.