Pripreme za kvalifikacije: Đorđević 15. juna okuplja reprezentativce!

Iz Beograda u Rio

Pripreme za kvalifikacije: Đorđević 15. juna okuplja reprezentativce!

Poznat je plan priprema srpskih reprezentativaca za kvalifikacioni turnir, kao i u slučaju plasmana u Rio
Objavljeno: 17:08h

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević okupiće igrače 15. juna na početku priprema za kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru. Beograd će od 4. do 9. jula u Beogradskoj areni biti domaćin kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Kako se navodi u saopštenju na sajtu Košarkaškog saveza Srbije, reprezentacija će pre kvalifikacionog turnira odigrati tri pripremna meča. Srbija će 21. juna gostovati Francuzima u pariskom "Bersiju", 25. juna će u Beogradu igrati protiv "trikolora", a tri dana kasnije protiv Grčke u Beogradskoj areni. Posle kontrolnih mečeva, srpski košarkaši će se pripremati u Beogradu sve do prvog duela kvalifikacija protiv Portorika 4. jula. Drugi meč je na programu 6. jula protiv Angole. Polufinale je zakazano za 8. jul, a finale je dan kasnije.
Ako se plasiraju na Olimpijske igre izabranici selektora Aleksandra Đorđevića će na pripremama boraviti na Kopaoniku, u Beogradu i Buenos Ajresu. Posle beogradskih treninga i priprema na Kopaoniku, 25. jula je planiran put za Argentinu, gde bi reprezentacija Srbije trebalo da odigra tri pripremna meča, protiv Argentine i dva duela protiv nekih od ekipa učesnica olimpijskog turnira. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.