HAOS ZBOG NURKIĆA U NBA: Uvek glumi mangupa! Neko treba da ga šutne u cevanicu!
Jusuf Nurkić je bio centralna figura, iako ne igra zbog povrede, Foto: EPA / Steve Dipaola

Mnogi su ogorčeni

HAOS ZBOG NURKIĆA U NBA: Uvek glumi mangupa! Neko treba da ga šutne u cevanicu!

Komentator sa Denver radija je navukao gnev na sebe neumesnim i neprikladnim komentarom o centru Portlanda

Objavljeno:

Još jedan skandal u NBA u koji je upleten Jusuf Nurkić.

Bosanskohercegovački centar koji je podigao prašinu u regionu pojavivši se u majici sa ispisanim imenima pripadnika Armije BiH na šestom meču u plej-ofu između Portlanda i Denvera, sada je na drugi način u centru američkih, ali i medija u BiH.

Reč je o komentaru koji je izrekao na njegov račun komentator Denver radija i analitičar Skot Hejstings. Reči koje je izrekao o "Zveri" iz Tuzle su u najmanju ruku neprikladne, pogotovo na situaciju u kojoj se nalazi.

Tokom poslednje četvrtine šeste utakmice, koju je Portland na kraju dobio, Hejstings očigledno iznerviran dešavanjima na terenu je vrlo ružno prokomentarisao ponašenje Nurkića koji je sa klupe posmatrao meč.

"Nurkić uvek pokušava da izigrava mangupa" i "Trebalo bi neko da ga šutne u cevanicu", rekao je komentator iz Denvera, što je izazvalo žestoke reakcije u javnosti.

Ponajviše zbog toga što je centar Trejlblejzersa pred sam kraj ligaškog takmičenja u NBA doživeo užasnu povredu i dvostruki prelom noge zbog čega nije mogao da igra u plej-ofu i ko zna koliko dugačka pauza ga očekuje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.