Napad iz Cedevite: Čović je spreman da uništi ABA ligu! Možemo i bez Zvezde!

Rat u regionalnoj ligi

Napad iz Cedevite: Čović je spreman da uništi ABA ligu! Možemo i bez Zvezde!

Nastavlja se prepucavanje srpskog i hrvatskog kluba koji igraju u polufinalu plej-ofa ABA lige
Objavljeno: 15:49h

Zakulisne radnje van terena u plej-ofu ABA lige već su počele pre nekoliko dana, a sada poprimaju i nove oblike, iako se prva utakmica između Crvene zvezde i Cedevite nije ni odigrala. Zašto Javor? U Zvezdi besni zbog izbora sudija za polufinale plej-ofa ABA lige! Sukob na relaciji Beograd - Zagreb traje već neko vreme, a sa Malog Kalemegdana su bili prilično nezadovoljni izborom sudija smatrajući da ABA liga štiti Cedevitu i Budućnost na štetu srpskih timova.

Fonet
Zbog toga su Hrvati, prema pisanju "Jutarnjeg lista" odlučili da odgovore Zvezdi i njenom predsedniku Nebojši Čoviću. - Čoviću prestani! Nećeš uništiti ligu zbog svojih interesa. Izađi iz lige, ako ti ne odgovara. Možemo i bez tebe - rekao je za Jutarnji list izvor iz Cedevite.
Iz ovog lista tvrde da je Čović doživeo poraze kada je pokušao da preseli sedište ABA lige u Beograd i kada je pokušao da smeni komesara suđenja Aleša Kamnikara. - Cedevita neće dopustiti Čoviću da vodi regionalnu ligu. Šta god da priča u javnosti, on se samo pretvara da spasava srpsku košarku. Najglasniji je, politički najjači, ali nije glas srpske košarke u celini, jer se dosta klubova ne slaže s njim.
Aleksandar Jovanović Cile
Na kraju su dodali da prvi čovek crveno-belih mora opravdati očekivanje čitave nacije trofejom u regionalnom takmičenju, ali da je svestan da je razlika u kvalitetu između Zvezde i Cedevite neznatna. - Čović je spreman i da uništi ABA ligu kako bi se dokopao Evrolige. Prići će Bertomeuu i reći mu: "ABA liga više ne postoji, a mi imamo novca i snage da budemo direktan učesnik". Ali, ABA liga može da preživi i bez Crvene zvezde - završio je izvor iz Cedevite. (Espreso.co.rs / Izvor: Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.