BILA SA KOŠARKAŠEM BUDUĆNOSTI, PA PEVALA ZVEZDINIM IGRAČIMA: A, onda se začula pogrdna pesma upućena Đetićima!
Milena Ćeranić na proslavi, Foto: Espreso.co.rs

SLUČAJNOST

BILA SA KOŠARKAŠEM BUDUĆNOSTI, PA PEVALA ZVEZDINIM IGRAČIMA: A, onda se začula pogrdna pesma upućena Đetićima!

Zanimljivo, njen bivši dugogodišnji partner je upravo nekadašnji košarkaš Budućnosti, Vladimir Dašić koji je u dva navrata nastupao za tim iz Morače

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su ABA ligu pobedom nad Budućnosti u majstorici rezultatom 97:54 i plasirali se u Evroligu sledeće sezone.

Izabranici Milana Tomića su dali sebi oduška posle ove neverovatne sezone i svi zajedno otišli na proslavu u jedan beogradski lokal. Slavlje je trajalo do duboko u noć, a goste je zabavljala poznata pevačica Milena Ćeranić.

Milena Ćeranić
Milena Ćeranić foto: Printscreen

Zanimljivo, njen bivši dugogodišnji partner je upravo nekadašnji košarkaš Budućnosti, Vladimir Dašić koji je u dva navrata nastupao za tim iz Morače.

Vladimir Dašić
Vladimir Dašić foto: Nebojša Mandić

Ne treba podsećati javnost na velike tenzije koje su se dešavale tokom ove finalne serije, kao i incidente u Morači i Pioniru, pa se može reći da se ova serija konačno završila bez nekih većih problema.

Da li je ovim pevanjem košarkašima Zvezde, pevačica rešila da se osveti bivšem dečku koji je ljubimac navijača Budućnosti, pa je čak i zapevala pesmu:

"Zato što ste svi verovali slepo, da ste najbolji lagao vas neko, zato što su vam od svega pare preče, puš** k***c i ovo veče"

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.