Radonjić o sudijama: Znam o čemu se radi, biće borbe!

Pozvao navijače u pomoć

Radonjić o sudijama: Znam o čemu se radi, biće borbe!

Trener crveno-belih rekao je da je njegova ekipa spremna za trijumf u prvom meču polufinala plej-ofa protiv Cedevite
Objavljeno: 16:46h

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić i njegov kolega iz Cedevite Veljko Mršić složili su se u oceni da je domaći teren prednost crveno-belih, ali i da očekuju neizvesnu polufinalnu seriju u ABA ligi. - Značaj polufinala je ogroman za oba tima, sa nabojem u duelima, ali spremni smo za trijumf. Cedevita igra sjajno u Evroligi i sigurno bi u Top 16 fazi imala više pobeda da su je povrede zaobišle. Dolaze ambiciozni u Beograd, ali na nama je da ih dobijemo prvi put u ABA ligi ove sezone - rekao je Radonjić na zajedničkoj konferenciji za medije.

On je još jednom pozvao navijače da pruže podršku njegovim timu i ispune halu "Aleksandar Nikolić". - Navijači dođite i budite uz nas da dođemo do prve pobede - naglasio je Radonjić i dodao da priče o plasmanu u Evroligu ne utiču na ekipe, sa čime se složio i Mršić.
Crnogorski trener nije želeo previše da komentariše arbitre koji su delegirani za meč, pre svih Javora na kojeg su iz Crvene zvezde imali zamerke. - Ovo mi je 10. godina u ovom takmičenju i normalno da znam o čemu se radi. Naše je da se fokusiramo na teren, a kada se pojave na terenu biće borba. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.