NAJVEĆI PREOKRET U ISTORIJI NBA LIGE: Klipersi gubili -31 u trećoj četvrtini, pa na kraju srušili šampiona!
Detalj sa meča između Voriorsa i Klipersa, Foto: EPA

nba liga, plej-of

NAJVEĆI PREOKRET U ISTORIJI NBA LIGE: Klipersi gubili -31 u trećoj četvrtini, pa na kraju srušili šampiona!

Naredni meč igraće se 19. aprila u Los Anđelesu, sledi okršaj dva dana kasnije na istom mestu, pa se serija seli u Oklend 24. aprila

Objavljeno:

Dame i gospodo, viđen je najveći preokret u istoriji NBA lige.

LA Klipersi su uspeli da nadoknade -31 iz treće četvrtine duela sa Golden Stejtom i na kraju odnesu veoma važnu pobedu i naprave brejk za 1:1 u plej-ofu NBA lige.

Klipersi su izjednačili u seriji protiv šampiona, ali treba napomenuti da su gubili sa 94:63, sredinom poslednjeg perioda je Golden Stejt imao 118:102, posle čega je sve počelo

Minut pre kraja, bilo je 131:128 za Voriorse trojkom Karija, to su bili i poslednji poeni Ratnika. Vilijams je uzvratio, zatim je Šejmet ubacio trojku, a Herel je bio mirne ruke sa linije slobodnih bacanja.

U međuvremenu su Kari i Tompson bili neprecizni sa distance, pa su gosti mogli da proslave zasluženu pobedu.

Poražene su predvodili Kari sa 29, Durant sa 21, Tompson sa 17 poena, junak Klipersa je Lu Vilijams sa 36 poena i 11 asistencija. Veliki doprinos dao je Danilo Galinari sa 24 poena i šest asistencija.

Naredni meč igraće se 19. aprila u Los Anđelesu, sledi okršaj dva dana kasnije na istom mestu, pa se serija seli u Oklend 24. aprila.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.