Bertomeu pričao sa Vučićem o fajnal-foru Evrolige u Beogradu!

Da li ćemo dobiti?

Bertomeu pričao sa Vučićem o fajnal-foru Evrolige u Beogradu!

Tema razgovora sa predsednikom elitnog takmičenja tokom njegove posete srpskoj prestonici bilo je i eventualno održavanje završnog turnira u nekoj od narednih sezona, u Beogradskoj areni
Objavljeno:

Poslednjih par godina, malo-malo, pa prođe kroz javnost ideja o mogućem održavanu fajnal-fora Evrolige u Beogradu, a idealna prilika za novu priču o tome bila je i poseta prvog čoveka tog takmičenja, Đordija Bertomeua, srpskoj prestonici. Predsednik Evrolige je tim povodom bio i na sastanku sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem, pre nego je otišao u Arenu na utakmicu Crvena zvezda - Panatinaikos. - Bili smo kod predsednika Vlade na razgovorima, o ideji koja bi mogla da se realizuje 2018. ili 2019. godine, a to je fajnal-for Evrolige u Beogradu. Dobili smo podršku i od njega i od gradonačelnika Siniše Malog, razgovarali smo sa našim sponzorom Telekomom, a pričali i o restruktuiranju Evrolige koje se odražava na ABA ligu - izjavio je Nebojša Čović.

Predsednik kluba sa Malog Kalemegdana je istakao da je opredeljenje crveno-belih jasno. - Svaki klub ima pravo da radi u interesu sebe i srpske košarke, a naše opredeljenje je jasno, a verujem da će tako razmišljati i naši partneri iz ABA lige - izjavio je je Čović povodom toge kome će se Zvezda prikloniti - Evroligi ili FIBA. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.