Radonjić ekspresno završio konferenciju: U utorak Pionir mora da progovori, od plej-ofa živimo!

SAMO JE JEDNA STVAR BITNA

Radonjić ekspresno završio konferenciju: U utorak Pionir mora da progovori, od plej-ofa živimo!

Plašili smo se da će PAO napraviti veću prednost, ali smo uspeli da se vratimo i održimo zahvaljujući odbrani rezultat u plusu. Poboljšali smo odbranu protiv tima koji može ove sezone da dogura do "fajnal-fora", izjavio je strateg crveno-belih
Objavljeno: 23:26h
Strateg Crvene zvezde Dejan Radonjić je posle pobede nad Panatinaikosom u okviru 10. kola TOP 16 faze Evrolige bio zadovoljan Malog Kalemegdana, najviše zbog izgubljenih lopti.
Đorđević zahvalan Delijama: Pokušali su da me poremete glavom, ali ih je srce izdalo! - Napadački smo imali dosta problema. Dosta izgubljenih lopti. Nismo loše procenjivali, već smo od prevelike želje pravili te greške koje su
Radonjić i osvrnuo se na odbranu koja je bila glavni faktor Kvinsi Kiler! Ovako je Zvezdin Amerikanac rešio meč sa Panatinaikosom! (VIDEO)
- Plašili smo se da će PAO napraviti veću prednost, ali smo uspeli da se vratimo
odbrani rezultat u plusu. Poboljšali smo odbranu protiv tima "fajnal-fora" - naveo je strateg crveno-belih "Moram nešto da vam saopštim." Usledila je dramska pauza, a potom izjava.
- U utorak igramo protiv Cedevite. Mora Pionir da progovori tada. Ako hoćemo PAO sledeće godine, a hoćemo, u utorak svi ko jedan! Sve je ovo lepo večeras, ja sam profesionalno napravio analizu meča, ali ne razmišljam o tome, niti ću da razmišljam. U utorak kreće plej-of, od toga živimo - zaključio je Radonjić i uz aplauze novinara napustio konferenciju za medije.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.