Đorđević zahvalan Delijama: Pokušali su da me poremete glavom, ali ih je srce izdalo!

NEZADOVOLJAN SVOJIM IGRAČIMA

Đorđević zahvalan Delijama: Pokušali su da me poremete glavom, ali ih je srce izdalo!

"Odneli" su nas sa terena uz pomoć navijača. Stvarno su izašli sa jednom prevelikom željom i zbog toga je ovako rezultiralo, između ostalog je prokomentarisao strateg Panatinaikosa
Objavljeno: 22:50h
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević je posle meča na konferenciji Crvena zvezda slavila sa 69:67 protiv Panatinaikosa u 10. kolu TOP 16 faze Evrolige.
Đorđević iznenađen u Areni: Najpre zvižduci, a onda gromoglasan aplauz sa tribina! (VIDEO) - Teška utakmica, nije bila laka priprema. Ušli smo dosta spremni u nju mentalno i fizički. Odigrali jedno čvrsto poluvreme, zaustavili njihovu dubinu.
Mislili smo da smo završili posao, i to mi smeta, nisu sa dovoljnom koncentracijom Đorđević i naveo želju kao glavni razlog za veliku pobedu Još je PAO zelen za Zvezdu: Crveno-beli uz 18.000 Delija otvorili vrata TOP 8 faze! (FOTO) (VIDEO)
- "Odneli" su nas sa terena uz pomoć navijača. Stvarno su izašli sa jednom prevelikom željom i zbog toga je ovako rezultiralo. Upada u oko statistika jer smo imali 13 bacanja više od Zvezde PAO-a i zaključio zahvalnicom navijačima Zvezde a onda i aplauz pri ulasku u "Arenu". - Zahvaljujem se publici na dočeku, pokušali su glavom da me poremete, ali ih je srce izdalo - uz osmeh je rekao popularni "Sale".

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.