Divac pobesneo posle tuče u svlačionici Kingsa i suspendovao najboljeg igrača!

Ni on više nema tolerancije

Divac pobesneo posle tuče u svlačionici Kingsa i suspendovao najboljeg igrača!

Demarkus Kazins se posle meča protiv Klivlenda sukobio sa trenerom Karlom, a kada se umešao Redžon Rondo došlo je do pesničenja u svlačionici i to je bila "kap koja je prelila čašu"
Objavljeno:

Ni Vlade Divac nema više strpljenja i tolerancije za neprihvatljivo ponašanje Demarkusa Nelsona i njegove ispade. Generalni direktor Sakramenta je u petak suspendovao najboljeg igrača ekipe. Legendarni Srbin nije mogao da pređe preko najnovijeg prestupa reprezentativca SAD koji je posle meča napao trenera Džordža Karla da ga nije zaštitio od sudija, a onda kada je Redžon Rondo pokušao da ga smiri, izbila je tuča u svlačionici.

U trenutku pesničenja, u svlačionicu je uleteo Divac i prelomio da Kazins ne igra na sledećem meču protiv Orlanda kako bi malo razmislio o svom ponašanju i "ohladio glavu".
Kazins je već nekoliko puta napadao trenera Karla, pa čak i za vreme utakmica, a zbog njihovog sukoba vrlo lako se može desiti da jedan od najboljih centara u NBA na leto završi u nekom drugom klubu. On ove sezone prosečno beleži 27,4 poena i 11,5 skokova po meču.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.