ČELNIK PARTIZANA NA SVA USTA HVALI VUČIĆA: Drago mi je što vidim da vodi Srbiju ka boljoj budućnosti!
Čelnici Partizana, Foto: Starsport©

ŠTA KAŽU Grobari na ove reči?

ČELNIK PARTIZANA NA SVA USTA HVALI VUČIĆA: Drago mi je što vidim da vodi Srbiju ka boljoj budućnosti!

Naglašava da to ne primećuje samo u glavnom gradu, već i rodnoj Šumadiji

Objavljeno:

Kada je prošle godine prihvatio ponudu da dođe u Partizan, Nikola Lončar je presekao da se posle 23 godine vrati u Beograd.

- Svi su me pitali, gde ćeš u Beograd, u Srbiju, iz Madrida, a ranije sam živeo i u Parizu, Milanu, Barseloni, Tel Avivu… Ali, gde god da se okrenem, vidim da se ovde živi odlično. Beograd je postao metropola. Svuda se gradi, sistemski sve ide na bolje… Da ne poredim sa Madridom, u kome sam živeo poslednjih godina, ali Beogradu ništa ne nedostaje. I strancima koji dolaze pričam isto. Baš sada mi je tu grupa gostiju iz Španije, koji su oduševljeni koliko se sve gradi… To je ono što čini život lakšim - rekao je Nikola Lončar, sportski direktor Partizana, a preneo je Sportski žurnal.

Nikola Lončar
Nikola Lončar foto: Starsport©

Naglašava da to ne primećuje samo u glavnom gradu, već i rodnoj Šumadiji.

- Idem često i u Kragujevac, rodni grad mnogo volim. I on se razvija. Vidi se napredak. Mnogo trgovinskih lanaca, stranih investicija. Svakodnevno sam u kontaktu sa brojim strancima, skautima koji dolaze da gledaju utakmica. Sa te strane sam prezadovoljan. Vidiš da je sve kako treba. Drago mi je što predsednik Aleksandar Vučić i njegov tim vode Srbiju ka boljoj budućnosti.

Navodi i jedan primer iz svakodnevnog života:

- Ranije kada sam iz Madrida dolazio u Beograd, presedao sam dva, čak tri puta. Sada, od 1. juna imaće direktan let, znatno lakše ću moći da odem i vidim decu. Sve je drugačije nego pre, a sve sam to uvideo tek kada sam počeo da živim ovde. Istina, nisam rođeni Beograđanin, ali svakome mogu da preporučim da dođe u glavni grad moje države, siguran sam da će poneti najlepše utiske.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.