JOKIĆ NA ODMORU, BOGDAN I BELI KIDALI, ALI DŽABE: Pelikansi pokvarili noć u čast Divca u Sakramentu!
Bogdan Bogdanović i Nemanja Bjelica su odlično igrali u meču protiv Nju Orleansa, Foto: AP/Rich Pedroncelli

NBA

JOKIĆ NA ODMORU, BOGDAN I BELI KIDALI, ALI DŽABE: Pelikansi pokvarili noć u čast Divca u Sakramentu!

Porazi Kingsa i Nagetsa prethodne noći

Objavljeno: 09:00h

Srbi su doživeli poraze u noći izmedju nedelje i ponedeljka u NBA ligi.

Sakramento je u vrlo tesnom i neizvesnom meču doživeo poraz od Nju Orleansa na svom terenu uz odlične partije Bogdana Bogdanović i Nemanje Bjelice.

Bogdanović je postigao 16 poena uz 5 skokova i asistenciju, dok je Bjelica u prvoj četvrtini postigao čak 12 poena, bez promašaja, ali je do kraja meča dao samo još 3 poena.

Pelikansi su tako upropastili veče koje je na neki način bilo i omaž našem Vladu Divcu za koga je tokom vikenda potvrđeno da će biti primljen u Kuću slavnih u Springfildu.

U njegovu čast pre meča je na video bimovima pušta video sa najboljim momentima njegove karijere, što u dresu Kingsa, što u dresu reprezentacije Jugoslavije.

Što se tiče najistaknutijih pojedinaca na ovom susretu, pobednike su predvodili Klark sa 31 poenom, Pejton sa 26 i Okafor sa 23 poena, dok su se kod Kingsa istakli Barns 29, Foks 24 i Begli 19.

Denver je doživeo poraz na gostovanju Portlandu, a u timu nije bilo našeg Nikole Jokića, kao ni Pola Milsapa i Džamala Mareja.

Trener Majk Meloun odlučio je da odmori udarni trio svojih igrača i poštedi ih puta, te samim time je na neki način računao i da će verovatno doživeti poraz.

U njihovom odsustvu je Geri Heris bio najefikasniji sa 18 poena, dok su Lajls i Bizli postigli po 15.

Trejlblejzerse je predvodio po običaju Lilard sa 30 poena, dok je Aminu ubacio 23.

NBA, rezultati:

Memfis - Dalas 127:129 Hjuston - Finiks 149:113 Milvoki - Atlanta 115:107 Bosoton - Orlando 108:116 Njujork Niksi - Vašington 113:110 Golden Stejt - LA Klipers 131:104 Portland - Denver 115:108 Sakramento - Nju Orleans 129:133 LA Lejkers - Juta 113:109

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.