PARTIZAN ŽESTOKO KAŽNJEN ZBOG NAVIJAČA: Veliki problem za Večite pred konačan obračun!
Branko Lazić i Rade Zagorac na Večitom derbiju, Foto: Starsport©

aba liga

PARTIZAN ŽESTOKO KAŽNJEN ZBOG NAVIJAČA: Veliki problem za Večite pred konačan obračun!

Sa druge strane, Crvena zvezda je kažnjena sa 6.500 evra zbog propusta u organizaciji prve utakmice polufinala plej-ofa protiv Partizana

Objavljeno:

Ne može bez kazni kada se sastanu Crvena zvezda i Partizan, pa to ti je...

Disciplinski sudija ABA Lige izrekao je kazne za prestupe klubova učesnika i njihovih članova tokom prva dva meča polufinalnih serija plej-ofa.

Najgore je prošao Partizan koji je sankcionisan sa 19.000 evra zbog propusta u organizaciji drugog duela. Takođe, kazne su podeljene i pojedincima, pa je tako predsednik crno-belih Ostoja Mijailović kažnjen sa 2.000 evra, dok će trener Andrija Trinkijeri morati da plati 3.000 hiljadu evra zbog izjava u medijima kojima se komentarišu sudije.

Košarkaši Partizana posle pobede u derbiju
Košarkaši Partizana posle pobede u derbiju foto: Starsport©

Sa druge strane, Crvena zvezda je kažnjena sa 6.500 evra zbog propusta u organizaciji prve utakmice polufinala plej-ofa protiv Partizana. Sa 2.000 evra kažnjen je i portparol crveno-belih Igor Vujičin, koji je na konferenciji za medije pre prve utakmice komentarisao izbor sudija, dok će Stratos Perperoglu zbog tehničke greške u drugom meču morati da plati 100 evra.

Košarkaši Crvene zvezde su takođe kažnjeni
Košarkaši Crvene zvezde su takođe kažnjeni foto: Starsport©

Kazne nisu izbegli ni crnogorski i hrvatski predstavnici u polufinalu. Tako Budućnost zbog propusta u orgnizaciji druge utakmice polufinale serije sa Cedevitom u kasu lige mora da ulati 3.500. Trener Zagrepčana Slaven Rimac ima kaznu od "skromnih" 400 evra zbog tehničkih grešaka u prvom meču, Ivan Ramljak 100 evra, a strateg Podgoričana Jasmin Repeša 200 evra.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.