ISTINA JE IPAK TAMO NEGDE: Isplivale vrele poruke između 'napadnute' devojke i Porzingisa!
Kristaps Porzingis, Foto: AP/David Zalubowski

PREOKRET

ISTINA JE IPAK TAMO NEGDE: Isplivale vrele poruke između 'napadnute' devojke i Porzingisa!

Ona je želela romantičnu vezu

Objavljeno:

"Istina je tamo negde" - baš ovim citatom iz čuvene serije "Dosije X" može da se opiše najnoviji slučaj optužbi za silvoanje poznatih sportista.

Košarkaš Njujork Niksa Kristaps Porzingis je optužen da je seksualno napao jednu devojku u svom stanu, ali izgleda da je pozadina celog slučaja potpuno drugačija. Američki portal "ESPN" je došao u posed poruka koje je igrač razmenjivao sa devojkom i mejlova koje je slala klubu.

Kako piše "ESPN", ona je želela romantičnu vezu sa Porzingisom. U nekim porukama, devojka je slala svoje eksplicitne fotografije košarkašu. U tekstu se navodi da je ona želela i da košarkaš uplati sumu do 68.000 dolara za studije njenog brata. U mejlovima Niksima je navela da je otišla u košarkašev stan u kasnim večernjim satima kako bi mu tražila autogram. Optužila je košarkaša za agresivno ponašanje, ali i da joj je obećao da će potpisati dogovor sa njom o isplati iznosa od 68.000 dolara. Advokat koji brani Porzingisa tvrdi za "ESPN" da je dokument falsifikat.

U kopiji dokumenta koji poseduje "ESPN", Porzingisov potpis je pogrešno napisan i ostaje nejasno da li pripada igraču. Njujorška policija još nije otvorila istragu protiv Porzingisa, a njegov advokat tvrdi da zvezda Niksa poriče sve optužbe.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.