VELIČKOVIĆ PREKINUO DAVANJE IZJAVE: Morao je da zaustavi sve da bi očitao lekciju saigraču u svlačionici!
Novica Veličković daje izjavu posle pobede nad Zvezdom, Foto: Adria Media TV

Kapitenski potez

VELIČKOVIĆ PREKINUO DAVANJE IZJAVE: Morao je da zaustavi sve da bi očitao lekciju saigraču u svlačionici!

Ne ostavlja nikakvu dilemu kapiten Partizana da li će igrati u majstorici

Objavljeno:
Aleksa Radosavljević

Partizan je uzvratio Crvenoj zvezdi i izjednačio na 1:1 u pobedama u polufinalnoj seriji plej-ofa ABA lige.

Posle utakmice pred novinare je stao kapiten crno-belih Novica Veličković koji je bio pod znakom pitanja za ovu utakmicu zbog povrede skočnog zgloba u prethodnoj, ali je stisao zube i pomogao svom timu da dođe do trijumfa.

- Nisam imao dilemu da li ću igrati. ‚Radio sam slične stvari kroz karijeru. Mislim da sam bio potreban timu i da neke stvari tada mora da se stave po strani. Nije lako stvarno, nisam se osećao loše nijednog trenutka. Rekao sam im i pre prve utakmice da bih sve uradio za njih (saigrače). Ostavili smo se od sebe. Utakmica sa mnogo tenzije. Derbi kao derbi, stresno je i sa strane i na terenu. Pobeda, idemo dalje. Imamo sedam dana da se spremimo za odlučujuću utakmicu.

- Prva nije bila ista kao ova. Bilo je više koševa. Tvrda je bila utakmica. Najbitnije da smo dobili - rekao je Novica i potom prekinuo intervju kako bi se obratio jednom od saigrača u svlačionici koji je pevao sve vreme i prekidao ga dok je davao izjave.

Partizan je uspeo da limitirao Zvezdu na samo 5 pogođenih trojki iz 28 pokušaja, a zna se da je to glavno oružje crveno-belih.

Novica Veličković slavi sa navijačima
Novica Veličković slavi sa navijačimafoto: Starsport©

- Zvezda je jako opasan tim iza linije za tri poena. Stvarno imaju odlične šutere. Naša odbrana, želja i drago mi je da smo uspeli. Ne bavim se statistikom, nisam ni posle prve znao da je palo onoliko trojki.

Veličković ne ostavlja sada nikakvu dilemu da li će igrati u majstorici za sedam dana.

- Terapije me očekuju već sutra, ali nema šta. Ja sam tu. Povreda je manje bitna, bitna je ta treća utakmica i da svako u njoj da maksimum da bismo došli do pobede - zaključio je Veličković.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.