OPET TA DARUŠAFAKA: Radonjić i Bajern ostali bez plej-ofa Evrolige! Fantastični Milutinov u porazu Olimpijakosa!
Foto: EPA

evroliga 29. kolo

OPET TA DARUŠAFAKA: Radonjić i Bajern ostali bez plej-ofa Evrolige! Fantastični Milutinov u porazu Olimpijakosa!

Ponovo klub iz Turske koban za Dejana Radonjića, a CSKA je osigurao drugo mesto!

Objavljeno:

Košarkaši Bajerna ostali su bez šansi za plasman u plej-of Evrolige, a zanimljivo da je Dejana Radonjića ponovo koštala utakmica sa Darušafakom, kao i kada je bio na klupi Crvene zvezde - 92:87 (14:27, 30:23, 21:17, 27:20).

Toni Daglas je predvodio domaći tim sa 26 poena, Džeremi Evans je ubacio 20, dok je kod Bajerna Koponen postigao 23, tri više od Nihada Đedovića. Stefan Jović je za 27 minuta imao učinak od 10 poena i 7 asistencija, Vladimir Lučić je uz 9 poena imao i 5 skokova, dok je Nemanja Dangubić za 11 minuta promašio sva tri šuta iz igre i meč završio bez poena.

CSKA je trijumfom protiv Himkija obezbedio drugu poziciju pred Top 8 pobedivši 80:72.

Nando De Kolo je predvodio Armejce sa 14 poena, Hajns je postigao 12, a Higins 11 poena. Kod Himkija Šved je bio najefikasniji sa 17 poena, dok je Miki postigao 15.

Košarkaši Efesa slavili su u meču 29. kola Evrolige protiv ekipe Baskonije rezultatom 102:92.

Istanbulski tim je i ranije obezbedio plasman u plej-of, ali je sada Baskoniji otežan posao. Ekipa iz Vitorije je na šestom mestu sa 15 pobeda i 14 poraza, a u poslednjem kolu će odmeriti snage sa moskovskim CSKA.

Košarkaši Žalgirisa napravili su veliko iznenađenje i pobedili Olimpijakos na gostovanju rezultatom 72:68.

Izabranicima Šarunasa Jasikevičusa ovo je bila peta uzastopna pobeda, a njom su ostali u trci za doigravanjem Evrolige. Oni su se izjednačili sa Olimpijakosom, Makabijem i Armanijem sa po 14 pobeda i 15 poraza pred poslednje kolo EL.

Srpski centar Nikola Milutinov je još jedanput odigrao fantastičan meč. On je za 31 minut na parketu imao 18 poena i 12 skokova, uz indeks korisnosti od 33.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.