NURKIĆ UJEDINIO SRBE I MUSLIMANE: Podrška Divu iz Živinica stigla i od Milorada Dodika!
Dodik i Jurkić, Foto: AP, Ana Paunković

SVI PLAČU ZBOG JUSUFA

NURKIĆ UJEDINIO SRBE I MUSLIMANE: Podrška Divu iz Živinica stigla i od Milorada Dodika!

- Neprijatno me iznenadila vest o teškoj povredi koju si doživeo na kraju utakmice s Bruklinom u kojoj si, kao i do sada, pružio sjajnu partiju - istakao je Dodik

Objavljeno: 15:15h

Predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik pridružio se armiji poznatih iz svih sfera i uputio pismo podrške Divu iz Živinica Jusufu Nurkiću, košarkašu Portlanda i reprezentativcu BiH, koji je, podsećamo, u utorak slomio nogu.

- Neprijatno me iznenadila vest o teškoj povredi koju si doživeo na kraju utakmice s Bruklinom u kojoj si, kao i do sada, pružio sjajnu partiju. Kao čovek i ljubitelj košarke, ali i tvoj fan želim da ti uputim iskrene reči podrške i ohrabrenja za što skoriji oporavak i povratak na teren - naveo je Dodik u pismu podrške.

Dodik je naglasio da izuzetno ceni Nurkićevu igru i da se radovao njegovim briljantnim nastupima za Portland u najjačoj svetskoj košarkaškoj ligi.

- Izdrži, majstore, svi smo uz tebe. Očekujemo te ponovo na košarkaškom terenu, očekujemo tvoje briljantne igre, jer ti još nisi pokazao sve što možeš i umeš - poručio je Dodik Nurkiću.

Podsjećamo, Nurkić je slomio nogu u bezazlenom skoku u susretu protiv Bruklina, a prema prvim prognozama, oporavak će trajati i do osam mjeseci.

Takođe, Nurkić je sinoć i operiran, a, prema prvim informacijama, mišići i živci nisu pokidani.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.