MILIČIĆ NAPRAVIO HAOS KOD MARIĆA I NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVAO NBA ZVEZDE! Imaju MILIONE, a plaća svako svoje piće
Darko Miličić otkrio je sve, Foto: Dragana Udovičić

SVE JE REKAO

MILIČIĆ NAPRAVIO HAOS KOD MARIĆA I NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVAO NBA ZVEZDE! Imaju MILIONE, a plaća svako svoje piće

Darko je otkrio zašto se nije družio sa zvezdama u NBA

Objavljeno: 09:08h

Nekadašnji NBA košarkaš Darko Miličić gostovao je u emisiji Goli život na TV Happy kod Milomira Marića, gde je opisao dane u Americi.

Poznato je da Miličić bio kultna ličnost drafta 2003. godine, drugi je biran posle Lebrona Džejmsa, a završio je ispred Karmela Entonija, Dvejna Vejda i Krisa Boša, ali nikad nije ispunio potencijal.

Priznao je da je i luda glava učinila svoje, ali i mentalitet.

- Svako je vodio svoju politiku, sedi nas 10, račun oko 10 dolara svakom, vadi svako svoj novac, a zarađuju po 10-15 miliona. Kažem, dajte, ja ću da platim ako treba. Svako gleda svoj telefon, vodi svoju politiku za sebe, nije bilo druženja kao u Hemofarmu, gde smo išli na kafu, piće, ručak zajedno, izlazili smo ponekad, bilo je lepo druženje - rekao je Miličić, koji je opisao i druženja sa pojedincima.

- Uglavnom su dolazili kod mene, pustimo prvo našu, pa njihovu muziku, bio je i na repertoaru i Baja Mali Knindža, ali i krajiška muzika, Baja iz mene izvuče najbolje i najgore - kroz osmeh će Miličić.

- Kod sebe me je zvao Karlos Delfino, a jednom i Mehmet Okur kada mu je trebala pomoć oko selidbe. Ali uglavnom smo se družili kod mene i ja sam zvao ljude.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.